Kolonáda 2 štartuje 10. januára

Kolonáda 2 štartuje 10. januára

DRAMATICKÉ POKRAČOVANIE KOLONÁDY

Prvá séria Kolonády končí rodinným zmierením. Igor, Zuzana, Adam a Adela Bernátovci majú však spoločné tajomstvo: neprezradiť Kubovi, čo bolo medzi Zuzanou a Adamom. Dúfajú, že ich snaha dokáže zachrániť Kubovi rodinné zázemie. Adam však cíti za rozklad rodiny zodpovednosť, dáva v kúpeľoch výpoveď a odchádza zo Slovenska. Pred bratom Kubom to zdôvodní lepšou pracovnou príležitosťou. S rodinou je len v občasnom telefonickom kontakte.



Príbeh druhej série sa začína vo chvíli, keď sa Adam po roku strávenom v Nemecku vracia domov. Zareagoval na výzvu kamaráta Borisa a prijal miesto ortopéda v martinskej nemocnici, len pár kilometrov od kúpeľov. Spolu s ním prichádza na víkend aj jeho láska, Slovenka Tereza, s ktorou sa zoznámil v Hamburgu. Adam  požiadal Terezu o ruku, no tá odmieta, lebo sa nechce na Slovensko vrátiť. Zdá sa, že príletom do Bratislavy sa ich vášnivý  vzťah končí. 

POSTAVY V DRUHEJ SÉRII (KLIKNITE PRE ZOBRAZENIE)


Foto: Milan Krupčík/RTVS

Tereza odchádza na východ Slovenska navštíviť rodičov a svojho 5-ročného syna Šimona. Doma ju však čaká prekvapenie: jej otec je smrteľne chorý. Tereza sa preto rozhodne,  že sa už do Nemecka nevráti a prijme Adamovu ponuku na svadbu. Adam je šťastný a je ochotný byť Šimonovi dobrým otcom. Na svadbe sa stretáva celá rodina Bernátovcov. Všetci jej členovia sa pred Terezou  snažia ukázať v čo najlepšom svetle. Adam však vidí, že to medzi nimi nefunguje. Nemá však čas riešiť staré problémy, musí bežať zachraňovať Šimona, ktorý vyliezol na strom. Adam ho síce zachráni, no sám sa pri tom ľahko zraní.

ROZHOVOR S REŽISÉROM S. PÁRNICKÝM: DRUHÁ SÉRIA KOLONÁDY JE DRAMATICKEJŠIA, PRÍBEH HRDINOV NEŠETRÍ (KLIKNITE PRE ZOBRAZENIE)



Po úraze sa prichádza doliečiť do kúpeľov. Zistí, že aj tam sa za rok všeličo zmenilo. Vymenilo sa vedenie, prišiel nový lekár, starí priatelia Boris a Hana riešia nových klientov, ale aj svoje nové životy. Pobyt v kúpeľoch skomplikuje Adamovi rodinnú situáciu. Na pomoc so starostlivosťou o Šimona prichádza Adela. Vzťah medzi ňou a Terezou sa však vyostrí. Adam začína tušiť, že jeho nový život nebude taký idylický, ako si predstavoval. Z lásky k Tereze je však pripravený všetko vyriešiť. Tajomstvo z minulosti ho však  dobehne, keď to bude najmenej čakať.

VIAC INFORMÁCIÍ NÁJDETE AJ NA OFICIÁLNEJ FACEBOOKOVEJ STRÁNKE SERIÁLU (KLIKNITE PRE ZOBRAZENIE)

Živé vysielanie ??:??

Televízia