ZOH očami novinára

ZOH očami novinára

Hodiny príprav, vysoké pracovné nasadenie, boj s časovým posunom aj bezpečnostnými opatreniami a minimum spánku - tak aj takto vyzerá práca športových redaktorov a komentátorov, ktorí nám každý deň prinášajú výsledky a dojmy z XXIII. zimnej olympiády v Pjongčangu. Na doterajším šiestich bielych hrách bol aj náš kolega, rozhlasový komentátor Jozef Jarkovský. V rozhovore, ktorý s ním viedla Michaela Slivková Kirňaková, nám priblížil novinárske zákulisie olympiády.

ZOH_očami_novinára_1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Zimná olympiáda - to nie sú iba najlepší športovci sveta, ale aj množstvo dobrovoľníkov, technikov zabezpečujúcich živé prenosy a množstvo športových redaktorov a komentátorov. Práve ich práca dotvára pravú olympijskú atmosféru. Sprostredkúvajú nám výsledky a priebeh jednotlivých športových odvetví, prinášajú rozhovory so športovcami. Na doterajších ZOH nechýbal rozhlasový komentátor Jozef Jarkovský, ktorý mal pod palcom predovšetkým hokejový turnaj. Zhovárala sa s ním Michaela Slivková Kirňaková.

ZOH_očami_novinára_2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

S naším kolegom, dlhoročným športovým komentátorom Jozefom Jarkovským sa o novinárskej práci počas zimných olympiád rozprávala Michaela Slivková Kirňaková.


Živé vysielanie ??:??

Televízia