Úvod Novinky Filmy a seriály
Legendárny film Amores perros na obrazovkách RTVS
Legendárny film Amores perros na obrazovkách RTVS

Legendárny film Amores perros na obrazovkách RTVS

Sledujte mexickú kriminálnu drámu v nedeľu večer na Dvojke.

Budúci rok uplynie od premiéry filmu Amores Perros neuveriteľných dvadsať rokov. Jeden z najdlhších filmov (trvá 154 minút) v sebe spája drámu, kriminálny žáner, ale aj triler.

Od čias, keď ho uviedli na filmové plátna, patrí k najlepšie hodnoteným snímkam. A teraz si ho môžete pozrieť aj na obrazovkách RTVS. Film Láska je k**va odvysielame v nedeľu 5. októbra o 22:00 na Dvojke.

Tri príbehy, ktoré sa prelínajú

Hlavnou postavou je Octavio, ktorý miluje manželku svojho brata a je pripravený s ňou ujsť. Problémom sú však peniaze. Psa Cofiho, ktorého má, prihlási na krvavé psie zápasy. Dozvie sa, že „netradičná" zábavka vynáša poriadny balík. Ten by ho v komplikovanej situácii dokázal zachrániť.

Amores perros

Amores Perros však zároveň rozpráva ďalšie dva príbehy, ktoré sa navzájom prelínajú. Ďalšou postavou je Daniel, ktorý chce opustiť svoju ženu, aby mohol začať nový život s krásnou modelkou. Tretím hrdinom je bývalý komunista El Chivo, ktorý sa najnovšie živý ako nájomný vrah...

Film sa začína desivou autonehodou, ktorú nakrúcalo deväť kamier. V jednom vozidle zaskakoval herca kaskadér, v druhom sedel na diaľku ovládaný robot. V druhej polovici filmu si zahral dokonca sám režisér - Alejandro González Inarritu.

zdroj foto: youtube.com/kinocheckhome

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia