Úvod Novinky Filmy a seriály
Dvojka predstaví zvieratá, na ktoré je aj bujná fantázia krátka
Dvojka predstaví zvieratá, na ktoré je aj bujná fantázia krátka

Dvojka predstaví zvieratá, na ktoré je aj bujná fantázia krátka

Treťou epizódou pokračuje seriál Sedem svetov, jedna planéta.

Navštívte s Dvojkou po Ázii aj Južnú Ameriku - druhovo najbohatší kontinent na Zemi. Je domovom zvierat, ktoré bežnému smrteľníkovi môžu znieť ako výplod fantázie.

Dažďové pralesy Kolumbie sú posledným zostávajúcim útočiskom jednej z najvzácnejších opíc na svete - maličkého tamarína pinčieho s bujnou huňatou bielou hrivou na vrchu hlavy. Na púšti Atacama zase môžete naraziť na tučniaky, ktoré si väčšina ľudí spája skôr s nehostinnou zamrznutou Antarktídou. Vysoko v korunách stromov ekvádorského dažďového pralesa zase žije hanblivý okuliarnatý medveď vyhľadávajúci miniatúrne avokáda.



Vypravte sa do Južnej Ameriky, domova týchto úchvatných tvorov spolu s treťou epizódou britského seriálu Sedem Svetov, jedna planéta. Nezmeškajte ho v stredu večer o 20:10 na televíznej Dvojke. Čakajú na vás ryby, ktoré v snahe získať jedlo predvádzajú pôsobivé športové výkony aj zápas na život a na smrť medzi lamou guanako a hladnými dravými pumami - štyria na jedného.

Sedem svetov, jedna planéta - to je príbeh svetadielov Zeme, z ktorých každý má svoje samostatné podnebie, svoje unikátne podmienky, povrch, prírodu, vrátane fauny a flóry.

Naprieč celým dokumentárnym seriálom znie hudba fenomenálneho oscarového skladateľa filmovej hudby Hansa Zimmera a na tvorbe seriálu sa podieľal aj špičkový a oceňovaný dokumentarista David Attenborough.

Vydajte sa na strhujúcu cestu po siedmich svetoch našej Zeme, spoznajte skutočnú pravú tvár každého kontinentu, jeho zvieracie ríše. Spoznajte unikátne krajiny i prekvapivé príbehy.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia