Úvod Novinky Filmy a seriály
Herec: Standa chce kariéru, tajné služby informácie
Herec: Standa chce kariéru, tajné služby informácie

Herec: Standa chce kariéru, tajné služby informácie

Jan Cina ako Stanislav Láník v novej minisérii Petra Bebjaka.

Miniséria Herec z režisérskej dielne Petra Bebjaka bude mať premiéru budúci mesiac. Perfektné herecké výkony a nečakané zvraty. Aj na toto sa môžu tešiť diváci, a to od samého začiatku. Nezmeškajte dramatický príbeh , ktorého dej sa odohráva v päťdesiatych rokoch minulého storočia.

Stanislav Láník je mladý talentovaný herec, ktorý sa túži dostať z ochotníckeho divadla do veľkého profesionálneho divadla. Vidina veľkej kariéry ho donúti prijať ponuku od ŠtB . Kto sa stane jeho prvou „obeťou"? Štátna bezpečnosť potrebuje čo najviac informácií o vplyvných ľuďoch a Standa začína hrať .

Peter Bebjak

Miniséria sa nakrúcala minulý rok v Prahe. Na fotografii režisér Peter Bebjak.

Herec už v novembri na obrazovkách RTVS

Hlavnú postavu Stanislava Láníka si zahral talentovaný Jan Cina , ktorý začínal vo svete filmu ešte ako dieťa. Prvú rolu získal ešte v roku 2002. Účinkoval v mnohých televíznych programoch a seriáloch, má rovnako bohaté skúsenosti s divadlom, pôsobí aj ako moderátor.

Rodák z Prahy to na nakrúcanie Herca nemal ďaleko. Miniséria, ktorú RTVS odvysiela v priebehu novembra , sa nakrúcala ešte minulý rok priamo v hlavnom meste Českej republiky. Babičku hlavného hrdinu si zahrala Emília Vášaryová , hereckú kolegyňu z divadla zasa Judit Bárdos.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia