Úvod Novinky Filmy a seriály
Nová rozprávka RTVS O liečivej vode pozná dátum premiéry
Nová rozprávka RTVS O liečivej vode pozná dátum premiéry

Nová rozprávka RTVS O liečivej vode pozná dátum premiéry

Pozrite si fotografie z nakrúcania.

Najkrajšie sviatky v roku sa nezadržateľne blížia. RTVS pre divákov pripravila premiéru novej rozprávky s názvom O liečivej vode. Na obrazovkách sa objaví 24. decembra

Tešiť sa môžete na českých, ale aj slovenských hercov, romantiku aj dobrodružstvo, nádherné dobové kostýmy, čarovné bytosti, veľkú dávku humoru, ale aj známe miesta, na ktorých sa nakrúcalo.

O liečivej vode

Rozprávka O liečivej vode je určená pre celú rodinu.

Filmári pracovali počas leta na zámku v Bojniciach, ale aj na zámku v Smoleniciach, a to za plnej prevádzky. Nakrúcanie niektorých scén si tak mohli pozrieť aj návštevníci. Pozrite si exkluzívne fotografie z nakrúcania. V rozprávke O liečivej vode sa objaví Darija Pavlovičová, Zuzana Kanócz, Jakub Spišák, Marián Mitaš a ďalší.

O liečivej vode

Jednu z hlavných úloh si zahral mladý slovenský herec Jakub Spišák.

Novinka z koprodukcie RTVS vás zavedie do krajiny, v ktorej odpradávna žijú vo vzájomnej symbióze ľudia a vodné bytosti. V ľudskom svete vládne mimoriadne spravodlivo kráľ Juraj, ktorý po sa po smrti manželky stará o dcéru Hanku. Svetu pod vodou vládne Vodná pani a jej pomocníci.

O liečivej vode

Princeznú Hanku stvárnila česká herečka Darija Pavlovičová.

Keď princezná Hanka ochorie, záchranou sa jej môže stať liečivá voda, ktorá sa však nesmie dostať do rúk sebeckého človeka, pretože by sa navždy stratila. Na kráľovskom dvore sa objaví kráľov brat Filip a jeho pomstychtivá manželka Henrieta. Tí dvaja majú s vodou iné plány...

Rozprávku O liečivej vode režíroval Ján Sebechlebský.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia