Úvod Novinky Filmy a seriály
Seriál Podarená rodinka spája humor s romantikou
Seriál Podarená rodinka spája humor s romantikou

Seriál Podarená rodinka spája humor s romantikou

Sledujte od nedele 6. decembra na Jednotke.

Podarená rodinka. Hovoríte tak občas aj o tej svojej? Sledujte nový francúzsky seriál, ktorý štartuje na obrazovkách Jednotky v nedeľu večer a možno v niektorej z postáv spoznáte člena vašej rodiny... Milovníci rodinných seriálov s prvkami romantiky, ale aj komédie si určite prídu na svoje.

Spoznajte Dylana a Emmu, ktorí sú do seba šialene zamilovaní a život chcú prežiť jedine spolu. Rodičom však nič nepovedali a majú na to dôvod. Dylan je synom Krystel Bernardovej, ktorá šéfuje odborovým zväzom v továrni. Jej riaditeľom je zasa Emmin otec Ethienne Leroy. Tí dvaja sa príliš v láske nemajú a vedú dlhoročný boj.

poda.jpg

Ich láska prejde obrovskou skúškou, zdroj foto: youtube.com/rtvs_official

Ten vyústi do celozávodného štrajku, a to zatiaľ nevedia, že ich deti sa plánujú zosobášiť. Mladí sa rozhodnú povedať o láske rodičom na horách počas lyžovačky. Ďaleko od domovov, v príjemnej dovolenkovej atmosfére... Všetko organizujú v tajnosti, aby ich rodiny do poslednej chvíle nevedeli, čo sa stane.

Ale nič nejde podľa plánu a vojna medzi Krystel a Ethiennom naberá počas zimnej dovolenky nové rozmery. Podarená rodinka v nedeľu o 20:30 na Jednotke.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia