Úvod Novinky Filmy a seriály
Film Emma Peeters je tá najnetradičnejšia romantická komédia
Film Emma Peeters je tá najnetradičnejšia romantická komédia

Film Emma Peeters je tá najnetradičnejšia romantická komédia

Hlavná hrdinka stráca nádej aj zmysel života. A má zmysel pre čierny humor. Sledujte v pondelok večer na Jednotke.

Ak ste fanúšikovia netradičnej romantiky, potom by ste si rozhodne nemali nechať ujsť komédiu s názvom Emma Peeters. Lebo šťastie môže prísť aj vtedy, keď to najmenej čakáte a strácate aj poslednú nádej. Hlavnou postavou je mladá predavačka Emma, ktorá túži po kariére herečky.

Pravidelne navštevuje hodiny herectva, no jej zatiaľ najväčším úspechom pred kamerami, bolo nakrúcanie reklamy. Čoskoro oslávi 35. narodeniny a keď začne bilancovať, príde na to, že jej život úplne stratil zmysel. V deň životného jubilea sa rozhodne so životom skoncovať. Medzitým však stretne Alexa, sympatického zamestnanca pohrebnej služby.

Monia Chokra, herečka

zdroj: instagram.com/moniachokri

Úlohu Emmy Peeters si zahrala sympatická kanadská herečka Monia Chokri. Podľa priezviska sa dá uhádnuť, že jej pôvod nie je úplne kanadský. Jej mama je Škótka, otec pochádza z Tuniska. Talentovaná, exoticky krásna a ešte aj všestranná.

Okrem herectva sa Monia venuje aj režírovaniu. Medzi filmovými kritikmi má mimoriadne dobré meno, na konte aj niekoľko prestížnych ocenení. Hoci nepatrí medzi typické filmové hviezdy, ktoré „vyskakujú" z kasových trhákov a tituliek magazínov, jej herecké umenie je výnimočné a oplatí sa vidieť.

Emma Peeters v pondelok večer o 20:30 hod. na Jednotke.


25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia