Úvod Novinky Filmy a seriály
Návrat do Provensálska jej zmení život. Povie áno novým začiatkom?
Návrat do Provensálska jej zmení život. Povie áno novým začiatkom?

Návrat do Provensálska jej zmení život. Povie áno novým začiatkom?

Nezmeškajte premiéru úspešného rodinného seriálu už v utorok večer na Jednotke.

Véronique Gilbertová je slobodná matka, ktorá pracuje v Hamburgu ako zdravotná sestra. Jej pokojný život náhle naruší nečakaná smrť otca. Na naliehanie strýka a dcéry sa rozhodne prísť na jeho pohreb.


Návrat do rodného domu na juhu Francúzska v nej prebudí smutné spomienky na ťažké detstvo s despotickým otcom, ktorý ju neustále šikanoval. Matka, ktorá ju mala chrániť, tyranského manžela nikdy neopustila. Toto nepochopiteľné správanie jej Véro nikdy neodpustila.

Keď mala hlavná hrdinka iba 20 rokov, rozhodla sa opustiť malé mestečko a vydala sa do ďalekého Nemecka, v ktorom zostala žiť. S rodinou prestala úplne komunikovať a v kontakte zostala iba so strýkom.

Véro sa pôvodne chcela stať lekárkou, no ponižovanie a tyranské správanie jej otca, miestneho lekára, ju prinútilo vzdať sa svojho sna. Kvôli obrovskému strachu zo zlyhania nenašla odvahu prísť na náročné skúšky a štúdium medicíny nedokončila.

Návrat do Provensálska, seriál.jpg

Prekonať strach a začať odznova

Napriek tomu ju miestni obyvatelia začnú presviedčať, aby zostala v mestečku a prevzala ordináciu svojho zosnulého otca. Na jeho miesto už ale čaká niekto celkom iný. Mladý lekár sa svojho miesta len tak ľahko nevzdá.

Zdravotná sestra, ktorá sa nikdy neplánovala vrátiť do rodného Provensálska, zrazu čelí veľkému životnému rozhodnutiu.

Má sa vrátiť k svojmu pokojnému životu v Hamburgu alebo prijať životnú výzvu a dokončiť si medicínske vzdelanie?

Rodinný seriál z romantického Provensálska zaliateho slnkom sa venuje komplikovaným rodinným vzťahom, láske a nečakaným výzvam. Tešiť sa môžete aj na lekárske prostredie a prípady zo skutočného života.

Štvordielny seriál Návrat do Provensálska o nových začiatkoch a hľadaní vlastnej cesty štartuje už v utorok večer o 20:30 hod. na Jednotke.

FOTO: RTVS

25 50 75 90

Galéria

Návrat do Provensálska 4, galéria.jpg Návrat do Provensálska 3, galéria.jpg Návrat do Provensálska 2, galéria.jpg Návrat do Provensálska, galéria.jpg

Živé vysielanie ??:??

Televízia