Úvod Novinky Filmy a seriály
On miluje ju, ona jeho šéfa. Podarí sa mu získať ju späť?
On miluje ju, ona jeho šéfa. Podarí sa mu získať ju späť?

On miluje ju, ona jeho šéfa. Podarí sa mu získať ju späť?

Taliansku komédiu Sedem hodín, aby ste sa zamilovali vysielame v pondelok večer na Jednotke.

Mladý novinár Giulio má všetko, čo si želalúspešnú kariéru a krásnu priateľku, s ktorou je rozhodnutý stráviť celý život.

Verí, že pravá láska vydrží všetko a nič a nikto ju nezničí. Krátko pred svadbou sa však stane niečo, čo Giuliovi obráti svet naruby.

7 hodín, aby ste sa zamilovali - film na Jednotke 1.png

Po príchode z pracovnej cesty pristihne svoju priateľku, ako si užíva príjemné chvíle s jeho šéfom. Nasleduje boľavý rozchod, no šokovaný novinár sa nemieni vzdať.

RTVS online:

Priatelia mu radia, aby si čo najskôr našiel novú partnerku, ale Giulio má iné plány. Je totiž rozhodnutý, že bývalú priateľku získa späť.

Umenie zvádzania má jasné pravidlá

Giulio sa zoznámi so šarmantnou Valeriou, ktorá vedie kurzy zvádzania pre mužov. Valeria je presvedčená, že láska nie je žiadna mágia, ale exaktná veda založená na biologických pudoch.

Giulio začne navštevovať jej kurzy s nádejou, že vďaka nim získa svoju ex späť. Stane sa však niečo, čo ani jeden z nich nečaká – medzi Giuliom a Valeriou preskočí iskra.

Dvaja celkom odlišní ľudia si náhle uvedomia, že láska nehrá podľa ich pravidiel a nakoniec si aj tak urobí to, čo sama uzná za správne.

Nezmeškajte taliansku romantickú komédiu o láske, nevere a zvádzaní v pondelok o 20:30 hod. na Jednotke.

FOTO: Youtube

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia