Úvod Novinky Filmy a seriály
Počas nakrúcania trileru Čas zabiť sa zrodila skutočná láska
Počas nakrúcania trileru Čas zabiť sa zrodila skutočná láska

Počas nakrúcania trileru Čas zabiť sa zrodila skutočná láska

Snímku, ktorá vznikla na základe knižného bestselleru, si môžete pozrieť v piatok v noci na Jednotke.

Piatkový večer a piatková noc budú opäť na Jednotke veľkolepé.

Premiéra Milujem Slovensko, premiéra novej série Cestou necestou jedna overená filmová klasika, ktorá vás bude baviť aj po rokoch.

Nezmeškajte triler s názvom Čas zabiť, na ktorého nakrúcaní preskočila iskra medzi Sandrou Bullock a hercom Mathewom McConaugheym.

Známej americkej herečke sa darilo nielen v láske, ale aj v práci. Za účinkovanie vo filme zinkasovala fantastických osem miliónov dolárov.

Čas zabiť

Čas zabiť je filmovou adaptáciou knižného bestselleru od Johna Grishama. Réžie sa zhostil Joel Schumacher, za čo si od kritikov vyslúžil množstvo pochvalných recenzií.

Zlatá malina, ale aj parádny zárobok

Paradoxom je, že snímka získala v roku 1996 aj Zlatú malinu za najhorší scenár. Presný názov ceny znie Zlatá malina za najhorší film, ktorý zarobil viac ako 100 miliónov dolárov.

Afroameričan Carl Lee zastrelí v súdnej budove dvoch mužov, ktorí znásilnili a ťažko zranili jeho desaťročnú dcéru.

Sám sa nakoniec bude musieť postaviť pred porotu, ktorá má rozhodnúť o jeho vine. Ako obhajcu si vyberie advokáta svetlej pleti.

Z prípadu sa stane politická záležitosť a napätie v spoločnosti začne stúpať. V nebezpečenstve sa odrazu ocitá aj advokát Jake (Matthew McConaughey) a jeho najbližší.

Zaujímavosťou je, že obľúbený americký herec v skutočnosti začal študovať právo, no pre štúdium herectva ho musel prerušiť.

Vo filme si zahral aj Samuel L. Jackson, Kevin Spacey či Ashley Judd.

25 50 75 90
Foto: Warner Bros

Živé vysielanie ??:??

Televízia