Úvod Novinky Filmy a seriály
Belmonda sa oplatí vidieť. Zvlášt v špionážnom trileri Profesionál
Belmonda sa oplatí vidieť. Zvlášt v špionážnom trileri Profesionál

Belmonda sa oplatí vidieť. Zvlášt v špionážnom trileri Profesionál

Legendárny francúzsky herec si v ňom zahral tajného agenta. Sledujte v piatok v noci na Jednotke.

Jean Paul Belmondo navždy odišiel pred takmer dvomi rokmi. Zostalo po ňom však niekoľko výnimočných filmov a výkonov, ktoré sa stali inšpiráciou pre ďalšie generácie.

Režisér Quentin Tarantino patrí k Belmondovým veľkým fanúšikom a ako povedal v jednom z rozhovorov, francúzsky herec bol zosobnením pevnej vôle, charizmy a štýlu.

Jean Paul Belmondo, Profesionál

Belmondo odštartoval kariéru v roku 1956, na konte má snímky ako Na konci s dychom, Kňaz Léon Morin, Žena je žena, Profesionál či posledný dokončený film Muž a jeho pes.

Práve snímku Profesionál budete môcť sledovať v piatok v noci na Jednotke. Belmondo si v nej zahral postavu tajného agenta Jossa, ktorý stojí pred dôležitou a náročnou misiou.

Belmondo odmietal služby dablérov

V štátnom záujme musí v jednom z afrických štátov odstrániť diktátora. Medzitým sa však v Paríži zmení politický kurz... A všetko zdá sa byť úplne iné a hlavne nepredvídateľné.

Nezmeškajte akčný triler s prvkami drámy, ktorý diváka doslova vtrhne do deja a nepustí počas nasledujúcich takmer stodesiatich minút.

Jean Paul Belmondo, Profesionál

Celú atmosféru snímky z dielne Georgesa Lautnera umocňuje hudba od výnimočného Ennia Morriconeho.

Belmondo bol známy tým, že aj pri nebezpečných scénach odmietal dabléra. Vo filme Profesionál to vidieť napríklad pri naháňačke autom.

Rozhodne sa oplatí vidieť toto filmové divadlo, ktoré Jednotka odvysiela v piatok o 22:25 hod.

25 50 75 90
Zdroj foto: Les Films Ariane

Živé vysielanie ??:??

Televízia