Úvod Novinky Filmy a seriály
Kto je Vojtech Violovský? Poznáte ho aj zo seriálu Priznanie
Kto je Vojtech Violovský? Poznáte ho aj zo seriálu Priznanie

Kto je Vojtech Violovský? Poznáte ho aj zo seriálu Priznanie

Syna Gézu a Rózy v seriáli Čas nádejí si zahral mladý slovenský herec.

Róbert Sipos sa na obrazovke RTVS neobjavil po prvýkrát. Diváci ho môžu poznať z úspešného seriálu Priznanie, v ktorom stvárnil postavu Juraja.

Juraj, mladý chalan z detského domova sa snaží začleniť do spoločnosti, ale zapletie sa do pašovania cigariet. Jeho lásku Vanesu si vtedy zahrala Martina Zábranská.

Martina Zábranská

Postava Vojtecha Violovského bola výzva

Rodáka z Topoľčian môžu teraz diváci sledovať v úlohe Vojta Violovského v seriáli Čas nádejí. Syn hlavných predstaviteľov Rózy a Gézu študuje právo a nebojí sa vyjadriť svoj názor.

V neľahkých časoch stretáva svoju lásku, židovské dievča Irenu. V tejto úlohe sa predstavila herečka Katarína Krajčovičová.

Róbert Sipos študoval herectvo v Banskej Bystrici. Počas natáčania prezradil, čím ho postava Vojtecha zaujala. „Páči sa mi dramatický vývin a transformácia tej postavy. Osud, ktorým tá postava prejde a ktorý ju zmení nie je lineárny. Začína sa niekde a končí úplne inde.“

Naučiť sa scenár nestačí. Na svoju úlohu sa snažil dôkladne pripraviť. „Čítal som nejaké knižky. Čítal som beletriu aj literatúru faktu o období prvej a druhej svetovej vojny, aby som viac pochopil súvislosti. Prečo sa deje, čo sa deje? Ako k tomu pristupujú tie postavy?“

Pre herca je dôležité porozumieť postavám a ich vnútornému prežívaniu, pretože ako vraví Róbert Sipos: „Je to partnerčina a o vzťahoch.“

Stvárnenie Vojta Violovského považuje za svoju najväčšiu hereckú výzvu. Úspech seriálu napovedá, že herecké obsadenie aj samotné herecké výkony prekonali očakávania.

Sledujte obľúbený historický seriál Čas nádejí každú nedeľu o 20:30 na Jednotke.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia