Úvod Novinky Filmy a seriály
Návrat úspešného seriálu. Na obrazovky RTVS sa vracia obľúbená policajná séria
Návrat úspešného seriálu. Na obrazovky RTVS sa vracia obľúbená policajná séria

Návrat úspešného seriálu. Na obrazovky RTVS sa vracia obľúbená policajná séria

Britský dramatický seriál si vychutnáte už v sobotu večer na Dvojke.

Chris Carson (Martin Freeman) je skúsený policajný inšpektor pôsobiaci v Liverpoole. V práci aj v súkromnom živote však musí čeliť problémom, ktoré ohrozujú jeho rodinu aj kariéru. Po niekoľkých pracovných zlyhaniach sa ho vedenie polície rozhodne degradovať na nižšiu pozíciu. Chris Carson sa ocitá v nočných uliciach anglického mesta, ktoré sú plné nebezpečných zločincov. Jeho úlohou reagovať na núdzové telefonáty, ktoré neustále prichádzajú.

Chris sa so všetkých síl snaží hrať podľa pravidiel, no postupne zisťuje, že to bude veľmi náročné. Okrem práce ho zamestnáva aj jeho manželstvo, ktoré sa ocitlo v troskách. Na terapiách tak musí riešiť nielen svojich vnútorných démonov, ale aj manželské problémy a pracovné výzvy.

Keď sa mu naskytne príležitosť na rýchlu záchranu, Chris náhle zaváha. Chce sa pustiť do nekalej spolupráce s dávnym priateľom? Vidina peňazí a lepšej budúcnosti ho však nakoniec presvedčí, aby na priateľovu prosbu prikývol. Čestný policajt netuší, že sa zaplietol do životunebezpečnej hry, ktorá mu prinesie všetko, len nie svetlejšiu budúcnosť.

Nenechajte si ujsť strhujúci seriál Na príjme z pera bývalého policajta Tonyho Schumachera s dlhoročnými skúsenosťami. Vďaka jeho policajnej histórii je seriál nielen napínavý a dramatický, ale najmä dokonalo realistický a uveriteľný. Vydajte sa spoločne s Dvojkou a Martinom Freemanom do temných ulíc daždivého Liverpoolu. Seriál Na príjme vysielame každú sobotu večer na Dvojke.

25 50 75 90
FOTO: Facebook / BBC One

Živé vysielanie ??:??

Televízia