Úvod Novinky Osobnosti
Martin Mihalčin o adrenalínových športoch, hudbe aj rodine
Martin Mihalčin o adrenalínových športoch, hudbe aj rodine

Martin Mihalčin o adrenalínových športoch, hudbe aj rodine

Spevák skupiny Heľenine oči si zaspomínal na prvé stretnutie s manželkou Gabikou Marcinkovou.

Hosťom u Petry Bernasovskej bol Martin Mihalčin, frontman skupiny Heľenine oči. Známy hudobník je však zároveň milovníkom športu a adrenalínu, vo voľnom čase sa venuje boardingu rôzneho charakteru. Základom takého športu je doska, u nás zrejme najznámejšia ako skateboard. Martin má však skúsenosti s jazdou na doske aj na snehu a tiež na vodnej ploche.

Ako povedal v rozhovore pre RTVS, jazda na vode si nevyžaduje okamžite veľké vlny. Pre tých, ktorí s takýmto športom začínajú, je dôležité, aby sa na doske najprv naučili stáť. Až neskôr sa môžu odvážiť na niečo divokejšie. „Moja manželka to má so športom vyriešené oveľa jednoduchšie. Ona rada behá. Oblečie sa a ide. Pri mojom športe najprv stojíme na brehu a riešime vietor," priznal sympatický spevák.

S manželkou Gabikou Marcinkovou, ktorá je známou slovenskou herečkou, vychováva dcéru Emmku. Keď sa manželia venujú svojim záľubám, vedia sa pri dcérke vystriedať. „Keď ide Gabika behať, vtedy som otec na plný úväzok," povedal Martin.

„Áno" si povedali pred piatimi rokmi

Raz sa mu podarilo nahovoriť manželku na adrenalínovejší šport, no ako povedal, nestretlo sa to s veľkým porozumením. „Vzal som ju na surfovanie... Povedala, že ona sa bude radšej venovať behu, lebo šport, pri ktorom ju zalieva vlna za vlnou, ju príliš nechytil," dodal Martin.

Martin Mihalčin s dcérou Emmou

Gabika povedala Martinovi „áno" v roku 2015. Ako prezradil, spoznali sa v Prešove, pri prvom stretnutí však netušil, že je to známa herečka. „Ja nie som príliš televízny typ. Ona sa mi len páčila," zaspomínal si na začiatky vzťahu Mihalčin.

Celý rozhovor si môžete vypočuť v online archíve podcastov. Ďalšie rozhovory Petry Bernasovskej so známymi Slovákmi môžete počúvať vždy v sobotu po 8:00 na Rádiu Slovensko.

200711_Hosť sobotného Dobrého rána Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

zdroj foto: instagram.com/mihalcinmartin

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia