Úvod Novinky Osobnosti
Priznanie Mariána Gáboríka: Čo je najťažšie na šou Boris & Brambor?
Priznanie Mariána Gáboríka: Čo je najťažšie na šou Boris & Brambor?

Priznanie Mariána Gáboríka: Čo je najťažšie na šou Boris & Brambor?

Nová šou Boris & Brambor štartuje na Jednotke v utorok 6. októbra.

Moderátormi šou Boris & Brambor budú bývalí hokejisti Boris Valábik a Marián Gáborík. Útočník, ktorého draftovala Minnesota Wild, prežíva šťastné obdobie života, keďže doma má niekoľkomesačnú dcérku. Napriek tomu, že si otcovstvo vychutnáva a má aj iné aktivity, nahrávať televíznu šou nemá problém.

Boris a Brambor_foto RTVS Milan Krupčík (119).jpg

Pre ešte stále oficiálne aktívneho hokejistu, ktorý je na dlhodobej „péenke“, je nahrávanie vlastnej šou novou skúsenosťou, hoci pred kamerami sa cíti ako ryba vo vode.

Kedy sa začali prípravy na televíznu verziu Boris & Brambor?

Rozbehol sa podcast, potom bola aj nejaká vízia ísť do telky, no konkrétnejšiu štruktúru to začalo naberať v období korony. Takže teraz je to reálne a točíme.

Televízna relácia má scenár, platí to aj o tomto programe?

Je to úplne iný projekt, iná dimenzia, ale cítime sa dobre, na začiatku sme boli trochu nervózni, viac-menej z vecí, ktoré sme sa museli naučiť naspamäť, napríklad pár viet úvodu relácie, to bolo také najzložitejšie pre nás. Máme aj scenár, ktorý nám píše Tomáš Hudák, ale ideme vlastnými slovami, od scenára sa odrážame a potom na seba nadviažeme, takže je to super.

Na čo sa môžu tešiť doterajší poslucháči podcastu?

Jednak je to vizuálna stránka, takže Boriska si môžu ľudia pozrieť aj v telke (smiech) a na druhej strane máme nádhernú perfektnú scénu, plus pripojíme aj nejaké dokrútky, highlighty, šoty, čo nám televízna verzia ponúka. Keďže v podcaste si ich musíme do detailov popísať, teraz si ich môžeme aj ukázať.

Zvládate popri nahrávaní aj starostlivosť o dcérku?

Teším sa, som dosť zaneprázdnený s týmto, takže snažím sa to skĺbiť tak, aby to bolo na stopercentnej úrovni, tak, aby ma to bavilo, preto to aj vlastne robím. V prvom rade je, samozrejme rodina, ale stíham všetko.

Boris a Brambor_foto RTVS Milan Krupčík (17).jpg

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia