Úvod Novinky Osobnosti
Štartuje maratón Trochu inak s Adelou, príde aj modelka, ktorá vymenila móla za farmu
Štartuje maratón Trochu inak s Adelou, príde aj modelka, ktorá vymenila móla za farmu

Štartuje maratón Trochu inak s Adelou, príde aj modelka, ktorá vymenila móla za farmu

K slovu sa dostanú aj netradičné témy.

Obľúbená talkšou Adely Vinczeovej Trochu inak s Adelou ovládne obrazovky Dvojky. Od 14. do 18. decembra čaká na divákov maratón štyroch premiérových epizód relácie namiesto tradične jednej za mesiac. Prídu opäť zaujímaví hostia, ktorí sú výnimoční svojou originalitou, novátorstvom, rebelstvom či svojráznosťou a k slovu sa dostanú aj netradičné témy.

trochu inak s adelou Martin Nikodým u Adely v Trochu inak.

Tento rok bol pre Trochu inak náročný. Z dôvodu opatrení sme museli viacero nakrúcaní v priestoroch Slovenského národného divadla presunúť na iné termíny alebo zrušiť a pasovali sme sa tiež s obmedzením počtu divákov v sále. Mrzí ma, že sme sa s fanúšikmi nemohli stretávať osobne, ako po minulé roky, ale pevne verím, že vďaka RTVS im aspoň čiastočne vynahradíme zrušené predstavenia a cez televízne obrazovky sa zoznámia so zaujímavými ľuďmi, ktorých som mala šancu vyspovedať v štúdiu," približuje komplikovanú situáciu Adela Vinczeová.

Trochu inak, Ľubomír Tatarka Výrobca gájd Ľubomír Tatarka.

Napriek tomu, že sme sa neplánovane presunuli do priestoru bez publika, pri výbere hostí sme ostali rovnako ambiciózni ako v časoch „bez korony". Aj vďaka tomu dostanú diváci RTVS prostredníctvom predvianočného maratónu Trochu inak osvedčený mix inteligentnej zábavy a inšpirácie," dodal Daniel Rabina, producent a dramaturg relácie Trochu inak s Adelou.

Maratón odštartujeme v pondelok 14. decembra o 21:20, kedy sa u Adely stretnú dlhoročný moderátor, vášnivý cestovateľ a včelár Martin Nikodým, architektka Darina Lalíková, ktorá svoje vedomosti z oblasti architektúry prezentuje najmä deťom a folk-rockový muzikant pochádzajúci z Írska, žijúci a pôsobiaci v Trnave, Donaldson Gaeme.

Trochu inak, Michal Mašek, Denisa Klimová Dvončová, Adela Vinczeová a Ľubomír Tatarka

V utorok 15. decembra o 22:05 prídu do štúdia Denisa Klimová Dvončová, úspešná slovenská topmodelka, ktorá v 16 rokoch zvíťazila v súťaži Elite Model Look a dnes žije na samote na farme, odborník na geotermálnu energiu Michal Mašek a bývalý cechmajster slovenských gajdošov a výrobca gájd Ľubomír Tatarka.

Predošlé vydania talkšou nájdete v archíve RTVS zadarmo a bez reklamy a na youtube RTVS sú k dispozícii videá s jednotlivými hosťami.

(foto: RTVS)

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia