Úvod Novinky Osobnosti

Kmeťo ml. rozprúdil v Neskoro večer prvotriednu funky zábavu

Nestihli ste prvé vydanie obľúbenej talkšou v roku 2021 v televízii? Sledovať ho môžete zadarmo a bez reklamy v našom archíve.

Kmeťo ml. rozprúdil v Neskoro večer prvotriednu funky zábavu

Ako sa vám páčilo prvé novoročné vydanie talkšou Petra Marcina? V sobotu 6. februára odvysielala Jednotka prvé Neskoro večer v roku 2021. Jedným z hostí bol aj Igor Kmeťo ml., známy spevák a hudobník, ktorému sa podarilo pred niekoľkými mesiacmi prekonať ochorenie Covid-19. O jeho vážnosti a príznakoch informoval fanúšikov na sociálnych sieťach.

Pred kamery RTVS sa však postavil vo výbornej forme a so širokým úsmevom, ako sme uňho všetci zvyknutí. Petrovi Marcinovi porozprával napríklad aj o začiatkoch profesionálnej kariéry. Skladba Bubamara, ktorú nahral so svojím otcom ešte v roku 2002, patrí dodnes k nesmrteľným skladbám kapely Kmeťoband.

Igor Kmeťo ml. skúsil šťastie aj sólo a podarilo sa... Pred pár rokmi vydala album Ja som funky, na ktorom spolupracoval s mnohými známymi hudobníkmi. Vrátane speváčky Dary Rolins. Práve funky hudba je pre Kmeťa inšpiráciou od skorej mladosti. Obdivoval kapelu Earth, Wind and Fire či slovenský Modus.

Kompletné vydanie Neskoro večer môžete sledovať v našom online archíve. Ochutnávkou ostatnej časti je vystúpenie k úspešnej skladbe Tak poď sem.

25 50 75 90