Úvod Novinky Osobnosti
Tamara Kramárová: Nechcem byť len dcérou známeho herca
Tamara Kramárová: Nechcem byť len dcérou známeho herca

Tamara Kramárová: Nechcem byť len dcérou známeho herca

Talentovaná hudobníčka a budúca neurovedkyňa v relácii Spojky o svojom známom priezvisku, nahrávaní s kapelou Hex aj nových pesničkách. 

Tamara Kramárová, 20-ročná umelkyňa, hudobníčka, študentka a dcéra úspešného herca Maroša Kramára sa nedávno dostala ďaleko viac do povedomia slovenského publika, keď so skupinou HEX nahrala hit "Mesto stratilo dych".

Jej návšteva v rozhlasovej talkshow, Spojky s Adelou Vinczeovou nám odkryla množstvo informácii o jej hudobnej tvorbe a spolupráci s kapelou HEX, osobnom živote a tiež o jej štúdiu vo Veľkej Británii. Vďaka súčasnej situácii ostáva doma na Slovensku a jej štúdium prebieha len formou on-line výučby.

„Rozhodla som sa pre štúdium neurovedy. Zaujímajú ma ľudia a to, ako fungujú. Nechcela som byť lekárkou alebo psychologičkou a venovať sa len jednému odvetviu, ale rozhodla som sa radšej pre tento odbor, ktorý tieto dve odvetvia spája," vysvetlila Tamara. Tiež priznala, že ešte nevie, či sa radšej bude v budúcnosti naplno venovať svojej hudobnej kariére alebo skúmaniu nervového systému.

Tamara 3.png

Tamara spoločne s Adelou nazreli aj do jej osobného života a to, ako vníma skutočnosť, že obaja rodičia sú veľmi známi. „Vidieť dve úplne odlišné osoby je skvelá skúsenosť. To, že je mamina právnička a otec herec mi dáva možnosť nazrieť do vnútra oboch odvetví, čo mi určite pomôže, hlavne keď som veľmi nerozhodná osoba," dodala so smiechom.

V rozhovore sa nevyhli ani otázke ohľadom jej začínajúcej popularity. „Je to výzva, obzvlášť z prostredia, z ktorého pochádzam. Chcem si určiť, že som Tamara a nie len dcéra Maroša Kramára. Samozrejme, že mi poskytol zopár rád, ale obaja sme z inej doby, a preto sa každú z nich snažím upgradovať do súčasnosti," priznala.

Tamara 2.png

Jej participácia na piesni "Mesto stratilo dych" od kapely HEX započala veľmi nečakane. Sedela som s ocinom v aute a volal mu Yxo, že počuli moje piesne na Youtube a či by som chcela ísť s nimi do štúdia. Pôvodne malo ísť len o vokály v pozadí a zrazu z toho vznikol duet, z čoho sa veľmi teším," opísala svoje pocity talentovaná speváčka.

210214_Spojky Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Záznam celého rozhovoru si môžete vypočuť aj v našom online archíve. Talkshow Spojky pripravuje RTVS - Slovenský rozhlas, Rádio Slovensko, SRO1, ktoré môžete sledovať na facebooku aj na instagrame.

Foto: Instagram.com/tamarakramar

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia