Úvod Novinky Osobnosti
Leto moderátorky Jany Majeskej: Nie je dôležité kde, ale s kým sme
Leto moderátorky Jany Majeskej: Nie je dôležité kde, ale s kým sme

Leto moderátorky Jany Majeskej: Nie je dôležité kde, ale s kým sme

Moderátorka Správ RTVS o tom, ako si predstavuje ideálne leto a kam sa vyberie s rodinou. 

Aj v práci, aj s rodinou na výletoch - takto kombinovane strávi tohtoročné leto moderátorka RTVS Jana Majeská.

„Počas voľných týždňov sa teším na to, ako sa vyberieme do mojich rodných Tatier, do rodného domu k rodičom. Tam mi stačí už len naša záhrada, ten pokoj, vzduch, príroda," opisuje.

Celé leto plánuje stráviť so svojou rodinkou - dcérkami Biancou a Ninkou na Slovensku. Okrem Tatier sa vyberú aj na rôzne výlety. „Dôležité je, aby sme boli zdraví," zdôrazňuje a dodáva, že nie je dôležité kde ste, ale s kým ste.

Idylka Jany Majeskej

Ideálne leto podľa Jany Majeskej je hlavne o pohode, energii, radosti a láske, moderátorka sa teší z každej aktivity v podobe výletu, spoznávania nových miest a ľudí.

„Ideálne leto - to je aj grilovačka a posedenie s tými, ktorých mám rada, a ktorí majú radi mňa. Zároveň milujem kultúru, a tak k ideálnemu letu patrí aj návšteva predstavení, ktoré sa konajú pod holým nebom," vymenúva.

Idylku dokonalého leta jej dotvára aj studený červený melón, ochutené minerálky či pohár prosecca. Ak má čas, rada si pozrie v televízii dobrú komédiu.

Tipy na výlety od Jany Majeskej

Počas letných mesiacov sa moderátorka s rodinou vždy snaží navštíviť rôzne miesta, každé leto je preto pre nich iné. Ako tipy na výlety odporúča Jana Majeská napríklad lodný mlyn v Kolárove či vodný mlyn v Jelke.

„Skvelým tipom je aj Terchová s krásnou vyhliadkou pri soche Jánošika. Je však toľko zákutí a nádherných miest na Slovensku, že si stačí naozaj len vybrať," uzatvára moderátorka Jana Majeská.

 Zdroj fotiek: Archív Jany Majeskej

25 50 75 90

Galéria

Jana Majeská s dcérkami Biancou a Ninkou.jpg Dcérky Jany Majeskej - Ninka a Bianca.jpg Jana Majeská v Levoči.jpg Moderátoka Jana Majeská s dcérkami Biancou a Ninkou.jpg

Živé vysielanie ??:??

Televízia