Úvod Novinky Osobnosti
Leto Ivety Malachovskej: Učím sa znova chodiť
Leto Ivety Malachovskej: Učím sa znova chodiť

Leto Ivety Malachovskej: Učím sa znova chodiť

Letné dni strávi s barlami, má za sebou úspešnú operáciu bedrového kĺbu.

Toto leto je pre moderátorku relácie Dámsky klub veľmi špeciálne. Kým po iné letá by trávila dni bez práce aktívne so všetkým, čo počas roka nestíhala, tento rok bude sedieť doma.

„Pred pár dňami som podstúpila výmenu bedrového kĺbu. Dlhé roky som pred sebou tlačila túto operáciu, ktorú mi chceli robiť už pred 30 rokmi. Telo som správne používala, a tak sa mi podarilo držať sa v akej-takej kondícii. Ale už to ďalej nešlo. Práve som sa vrátila z nemocnice na Antolskej, kde mi docent Boris Šteňo kĺb vymenil. Takže, ako vyzerá moje leto? Šesť týždňov sa budem dostávať do štandardnej kondície," prezradila Iveta Malachovská.

Iveta Malachovská po výmene bedrového kĺbu

Skôr, ako podstúpila operáciu, stihla ešte s manželom dovolenku na gréckom ostrove Kos. Tak ako pobyt pri mori, aj pobyt v Tatrách patrí neodmysliteľne k letu Ivety Malachovskej, konkrétne každý rok trávia čas na Podbanskom.

Tipy na výlety od Ivety Malachovskej

„Naša krajina je výnimočná v tom, že na ktorúkoľvek svetovú stranu sa vyberiete, vždy nájdete miesto, ktoré vás prekvapí, poteší a najmä zaujme. V okolí hlavného mesta, či na východnom Slovensku. Stačí otvoriť knihy, oči a vybrať sa spoznávať," tvrdí Iveta Malachovská.

Odporúča tieto miesta na výlety:

  • Štrbské a Popradské pleso
  • Tokaj s výnimočným vínom
  • Dubnické opálové bane
  • Bardejov
  • Kežmarok

Za umením sa môžete vybrať tu:

  • Krakov, kde je vystavená Dáma s hranostajom od Leonarda da Vinciho
  • Ružomberok a Galéria Ľudovíta Fullu
  • Liptovský Mikuláš a Galéria Kolomana Sokola
  • Nitra a výstava Karola Félixa Za svetlom

Leto s chuťou

Obľúbenou letnou pochúťkou Ivety Malachovskej je paradajkový šalát s olivovým olejom a bazalkou. Z nápojov má zase rada caipirinhu, ktorá v nej vyvolá spomienky na návštevu Rio de Janeira. Okrem týchto pochúťok sa jej leto spája aj so sledovaním športových podujatí.

"Tento rok bude jednoznačne patriť olympiáde, veľmi sa teším a zároveň držím všetkým palce aby ju zvládli hlavne zdraví," hovorí.

Ivete Malachovskej prajeme rovnako veľa zdravia a skoré zotavenie.

Vidieť ju budete môcť už 2. septembra v živom vysielaní relácie Dámsky klub, ktorého predchádzajúce epizódy si môžete pozrieť zadarmo a bez reklám v online archíve.

Zdroj foto: Instagram Ivety Malachovskej

25 50 75 90

Galéria

Iveta Malachovská.jpg 210567766_212456407414379_9173322220291702212_n.jpg Iveta Malachovská na dovolenke Iveta Malachovská s hríbami

Živé vysielanie ??:??

Televízia