Úvod Novinky Osobnosti
Pamätné leto Pavla Gašpara: Dočkali sme sa synčeka Lukáška
Pamätné leto Pavla Gašpara: Dočkali sme sa synčeka Lukáška

Pamätné leto Pavla Gašpara: Dočkali sme sa synčeka Lukáška

Celé dni komentátora sa točia okolo bábätka.

Krajšie leto si športový komentátor Pavol Gašpar ani želať nemohol. Všetky športové podujatia totiž zatienilo narodenie jeho prvorodeného synčeka Lukáška, ktorého sa s manželkou Dominikou dočkali na začiatku júla.

„Musím priznať, že z olympijského Tokia ma to poriadne ťahalo domov, pretože v dobe odletu bol malý doma ešte len týždeň," prezrádza Pavol Gašpar.

Novému členovi rodiny sa prispôsobuje celý program, preto veľké cestovateľské plány Gašparovci nemajú. „Väčšinu času trávime doma, na záhrade a prechádzkami so psom," dodáva.

Pavol Gašpar s rodinkou.jpg

Letná idyla Pavla Gašpara

Pavol Gašpar rozdeľuje letá na olympijské a neolympijské. Práve tie bez olympiády si užíva takto:

„Taká klasická obyčajná pohodička s vyloženými nohami, grilom na plné obrátky, ideálne s vodou niekde nablízku, pretože zbožňujem plávať na otvorených plochách, v bazéne mi to príliš nevonia," vysvetľuje.

„Olympijské leto, ako bolo tohtoročné, ten pohodičkový čas poriadne skracuje, pretože väčšinou finalizujeme veľký projekt a následne sme odcestovaní niekde na druhom konci sveta," dopĺňa.

Aj preto ho to počas leta neťahá nikam do zahraničia, obľubuje letá na Slovensku, kde mu k relaxu absolútne nič nechýba.

Oddych sa Pavlovi Gašparovi spája aj s návštevou rodiny v Martine, kam už teraz chodia aj so synčekom za starými rodičmi.

„Vždy sa veľmi rád pozriem za ďalšou rodinou do Levíc, s nostalgickou návštevou kedysi nami často navštevovaného kúpaliska Margita-Ilona, a už vyše dvadsaťročnou letnou klasikou je aj víkend s partiou priateľov v Janovej Lehote," dodáva s úsmevom.

Letné chute si Pavol Gašpar dopraje v podobe bazového sirupu či lososového tataráka s kaparami, ktorý je jeho špecialitou.

A pozerá športový komentátor televíziu, keď nie je v práci? „Ak, tak vyslovene pracovne, naše prenosy. Príjemné s užitočným tak spájam pri sledovaní Tour de France. A aj keď ich vyslovene nevyhľadávam, dobrá mayovka vie v našom vysielaní tiež vždy potešiť," uzatvára.

Tipy na výlety Pavla Gašpara

Za tipmi na obľúbené miesta športového komentátora nemusia Bratislavčania chodiť ďaleko.

„V poslednom období som si mimoriadne obľúbil oba brehy Dunaja. Či už na bicykli alebo len tak na prechádzke so psom, ponúkajú krásne zákutia, často doslova len pár metrov od preplnenej hrádze môžete nájsť nečakaný pokoj," hovorí.

Stačí, ak tam vybehnete len tak na voľno v režime, ktorý Pavol Gašpar nazýva objaviteľským.

Zdroj foto: Instagram Pavla Gašpara

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia