Úvod Novinky Osobnosti
Adela: Z čoho sa teším teraz, mi vytvára budúcnosť
Adela: Z čoho sa teším teraz, mi vytvára budúcnosť

Adela: Z čoho sa teším teraz, mi vytvára budúcnosť

Obľúbená moderátorka o svojich srdcovkách, psychohygiene aj talkšou Trochu inak.

Keď sa povie slovo srdcovky, moderátorka Adela Vinczeová si okamžite predstaví svoju rodinu a kamarátov, voľno, dobré jedlo, ale aj svoju prácu.

Kalendár má plný nových vecí, no snaží sa pri nich zachovať zdravý balans. S manželom majú zdieľaný online plánovač, kde si dopĺňajú pracovné povinnosti tak, aby im zostal aj spoločný voľný čas.

Ako uviedla v rozhovore v Dámskom klube, priebežne si drží hladinu vedomia, aby sa nenechala oplieskať udalosťami od eufórie po hystériu.

Jej vnútorný pozorovateľ jej pomáha zvládať aj obdobia smútku, počas ktorých neprepadne veľmi dole.


K Adelinej psychohygiene patrí aj jej pes, oddych a spánok. Ideálnym relaxom pre ňu je „poležkať si". Ciele si sympatická moderátorka a stála tvár RTVS nikdy nedávala a má na to ten najlepší dôvod.

„Z čoho sa teším teraz, mi vytvára budúcnosť," uviedla Adela Vinczeová, ktorá v piatok o 21.35 hod na Dvojke v talkšou Trochu inak s Adelou načrie so zaujímavými hosťami aj do témy duševného zdravia.

Sledujte na Dvojke Trochu inak s Adelou, tešiť sa môžete na zabávača a influencera Fera Jokea, moderátorku relácie Dedovizeň Svetlanu Surovú a profesorku filozofie Annu Hogenovú.

Celý rozhovor s Adelou Vinczeovou v Dámskom klube si môžete pozrieť zadarmo a bez reklamy v online archíve (od 21. minúty).

FOTO: RTVS
25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia