Úvod Novinky Osobnosti
Najdôležitejšia je láska a náš vnútorný hlas, hovorí speváčka Mária Čírová
Najdôležitejšia je láska a náš vnútorný hlas, hovorí speváčka Mária Čírová

Najdôležitejšia je láska a náš vnútorný hlas, hovorí speváčka Mária Čírová

Speváčka a trojnásobná mama sa riadi mottom: Rob, čo miluješ a miluj, čo robíš. Čo prezradila o svojej rodine a práci?

Mária Čírová patrí medzi najúspešnejšie slovenské speváčky. Okrem umeleckej kariéry sa venuje aj svojej rodinke.

Starostlivosť o tri malé deti nie je jednoduchá a v kombinácii so speváckou kariérou si od speváčky neraz vyžaduje veľkú dávku motivácie a sily.

Mária Čírová, rodina.jpg

Ako však Mária Čírová prezradila v talkšou Trochu inak, o odvrátenej stránke materstva a speváckej kariéry nerada rozpráva verejne.

„Aj teraz, ako sme pripravovali to turné, tak jedno dieťa choré, druhé dieťa choré, tretie choré... Deti nespia, my nespíme.

A vtedy sa ja pýtam, lebo často robím aj tie sociálne siete, že mám to tam ja písať? Že aké sú tie dni, že nespím... Nemali by tí ľudia pocit, že a čo sa sťažuje, tak načo to robí?“

Napriek tomu, že skĺbenie rodinného a umeleckého života nie je jednoduché, Mária Čírová svoj život miluje. Radosť prežíva nielen na pódiách, ale aj doma, kde ju čakajú deti a milujúci manžel.

S manželom si naplánovali život v láske a pokoji

Speváčka vysvetlila, že základom spokojnej a milujúcej rodiny je vnútorný pokoj jej členov. Na tom, že budú žiť v láske a harmónii, sa s manželom dohodli v čase, keď rodinu ešte len plánovali.

„Pred štrnástimi rokmi to bol pre nás úplný základ, že vniesť do nášho domu pohodu, pokoj a harmóniu. My sme sa o tom tak rozprávali, že sme si to normálne predstavovali,“ zaspomínala s úsmevom.

Po takmer pätnástich rokoch môžu manželia s hrdosťou povedať, že svoj sľub dodržali. Napriek tomu, že prežívajú krásne aj náročné chvíle, darí sa im pestovať vzájomnú lásku a harmóniu.

Mária Čírová dodala, že s manželom sa snažia naplno venovať nielen deťom, ale aj samým sebe. Podľa speváčky je dôležité ani vo vzťahu nestratiť samého seba a svoj vnútorný svet.

Chcete sa dozvedieť, prečo sa Mária Čírová učí svahilčinu a akou skúškou si prešla ako 19-ročná? Pozrite si celú časť predvianočného Trochu inak, ktorú nájdete v našom online archíve.

25 50 75 90
FOTO: Instagram / Mária Čírová

Živé vysielanie ??:??

Televízia