Úvod Novinky Osobnosti
Herec Martin Klinčúch: Keď vojde Maštalír, ja idem bokom
Herec Martin Klinčúch: Keď vojde Maštalír, ja idem bokom

Herec Martin Klinčúch: Keď vojde Maštalír, ja idem bokom

Mladý slovenský herec Martin Klinčúch bol hosťom v relácii Neskoro večer.

Popri rozbehnutej hereckej kariére je súčasne študentom herectva. V škole, aj na javisku sa učí od skúsených hercov. Jeho pedagógom v škole je napríklad populárny Tomáš Maštalír.

V relácii porozprával o jeho vzťahu k známemu hercovi a tiež s humorom opísal, ako sa snažil osloviť atraktívne dievča.

Petra Marcina v talkšou Neskoro večer zaujímalo, aký majú spolu s Maštalírom v škole vzťah. „Ja mu v škole vykám ako profesorovi, ako pedagógovi,“ opisuje Martin Klinčúch. Na bližšie spriatelenie si ešte musí počkať. „Dúfam, že si raz potykáme, ale tak to ešte príde,“ dodal.

Tomáš Maštalír patrí k obľúbeným mužským hercom. Martin Klinčúch opísal aj to, čo sa začne diať, keď charizmatický herec vojde do triedy. Okamžite si získa dievčenskú pozornosť. „Keď je tam pán Maštalír, tak ma odsunú nabok. Ja vtedy neexistujem,“ žartuje. Súčasne s rovnakým humorom dodáva, že sa tým určite nenechá odradiť.

Martin Klinčúch sa okrem herectva venuje aj spievaniu a hre na klavír. Pozrite sa, aký duet si zaspieval spolu s Tomášom Bezdedom.


Ak sa vám video nezobrazuje správne, obnovte stránku.

Reláciu Neskoro večer si môžete pozrieť každú sobotu o 21:40 na Jednotke. Odvysielané časti nájdete v našom televíznom archíve RTVS.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia