Úvod Novinky Osobnosti
Príliš úzka sukňa, aj provokatívne šaty. Toto sú najlepšie outfity z Met Gala
Príliš úzka sukňa, aj provokatívne šaty. Toto sú najlepšie outfity z Met Gala

Príliš úzka sukňa, aj provokatívne šaty. Toto sú najlepšie outfity z Met Gala

New York zažil najväčšiu módnu udalosť roka.

Metropolitné múzeum sa opäť zaplnilo svetovými celebritami, červený koberec sa zmenil na prehliadkové mólo. Témou večera bola Sleeping Beauties: Reawakening Fashion, čo v preklade znamená Spiace krásky: Prebúdzanie módy. Dress code znel: „Záhrada času“.

Ak sa vám obrázky a videá nezobrazujú správne, obnovte stránku.

Pozvané celebrity to zobrali naozaj vážne, niektoré sa dokonca počas večera niekoľkokrát prezliekli. Červený koberec, ktorý bol v roku 2024 zelený, ovládli tie najkrajšie modely a outfity.

Azda najvýraznejší outfit zvolila raperka Cardi B. S obrovskou čiernou róbou jej počas večera museli dokonca pomáhať asistenti. Naopak, Emily Ratajkowski prišla do Metropolitného múzea celkom odhalená. Priehľadné šaty viac odkrývali, než zakrývali.

Všetkých prítomných očarila vychádzajúca R&B hviezda Tyla, ktorá zvolila dlhú róbu z módneho domu Balmain. Pretože boli šaty príliš úzke, do schodov jej museli pomáhať asistenti.

Na Met Gala nechýbal ani hviezdny pár Chris Hemsworth a Elsa Pataky. Dvojica prišla dokonalo zladená. Zatiaľ čo Chris Hemsworth stavil na elegantný oblek v zemitej farbe, jeho manželka zvolila elegantné zlaté šaty, ktoré doplnila výraznými doplnkami.

Róbu dokonalo spĺňajúcu tému zvolila aj Zendaya, ktorá sa počas slávnostného večera dokonca dvakrát prezliekla.

Ktorý outfit vás zaujal najviac? 25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia