Úvod Novinky Osobnosti
Adela a Viktor Vinczeovci otvorene o ďalšej adopcii. Plánujú druhé dieťa?
Adela a Viktor Vinczeovci otvorene o ďalšej adopcii. Plánujú druhé dieťa?

Adela a Viktor Vinczeovci otvorene o ďalšej adopcii. Plánujú druhé dieťa?

Manželia prezradili, aké sú ich ďalšie plány.

Len nedávno manželia zverejnili prvú rodinnú fotku so synom, čím oficiálne oznámili úspešné ukončenie adopčného procesu. Zakrátko sa v spoločnosti aj v médiách začali objavovať informácie o údajnom plánovaní druhej adopcie. Ako je to v skutočnosti? Aj na túto otázku odpovedal Viktor Vincze na svojej sociálnej sieti.

Ak sa vám obrázky nezobrazujú správne, obnovte stránku.

„Ak by sa tej istej matke náhodou narodilo druhé dieťa, úrady budú prioritne kontaktovať nás, aby spájali súrodencov. Na to ale treba byť oficiálne zapísaný do zoznamu a my v ňom sme už skoro rok. Dávame si možnosť byť oslovení tak, ako sme to mali s naším Maxíkom,“ vysvetlil milujúci otec Viktor. Ak by sa biologickej matke ich syna náhodou narodilo druhé dieťa, Adela s Viktorom by opäť dostali šancu stať sa jeho rodičmi.

Po siedmych rokoch prišli hádky

Hoci sú obaja manželia zo synčeka nadšení a milujú ho celým srdcom, aj oni si uvedomujú, že niektorým zvykom a záľubám musia dať na nejaký čas zbohom. „Chýbajú nám dovolenky vo dvojici či rande, spánok bez kopancov,“ poznamenal Viktor. „Avšak tak, ako sa teším z prítomnosti s jedným magickým chlapcom, tak sa teším aj na budúcnosť, lebo jedného dňa to bude opäť aj o nás dvoch,“ dodal moderátor.

Ako však dodal, dieťatko ich učí mnohé veci a postupne im nastavuje zrkadlo. „Slovami Adelky, dieťa je zintenzívňovačom pravdy o nás,“ uviedol Viktor, ktorý zároveň priznal, že s príchodom dieťatka sa manželia začali dozvedať novinky nielen o sebe, ale aj o vzájomnom vzťahu. „Maxík najviac zmenil náš vzťah. Sedem rokov sme sa nehádali a zrazu po sebe občas štekneme. Pripisujeme to ale fyzickej únave a snažíme sa v tom byť vždy vedomí , uvedomovať si, prečo sa to deje, nevyčítať si to a najmä mať k sebe úctu,“ priznal moderátor a synčekovi poslal krásny odkaz: „Maxík, ak toto s odstupom času niekde čítaš, neber si to osobne. Riešia to všetci rodičia a my ťa veľmi ľúbime.“

25 50 75 90
Instagram / trochuinaksadelou

Živé vysielanie ??:??

Televízia