Úvod Novinky Osobnosti
Naši hlásatelia po rokoch spolu na letnej párty. Jara Bučeka možno ani nespoznáte
Naši hlásatelia po rokoch spolu na letnej párty. Jara Bučeka možno ani nespoznáte

Naši hlásatelia po rokoch spolu na letnej párty. Jara Bučeka možno ani nespoznáte

Ďalšie stretnutie zorganizovala moderátorka Alena Heribanová.

Nora Beňačková, Ada Straková, Miroslav Bubán, Soňa Müllerová, Alena Heribanová, Renáta Špačková, Jaro Buček, Hana Rapantová a Emma Tekelyová. To sú mená bývalých hlásateľov RTVS, ktorí sa pravidelne prihovárali divákom dlhé roky.

„Bolo nám úžasne. Toto stretnutie bolo v poradí druhé. Prvé sme mali novoročné. Zorganizovala ho Soňa Müllerová s tým, že sme sa dlho, pomaly aj tridsať rokov nevideli. Veď hlásateľskú profesiu zrušili v roku 2003 a my sme sa rozpŕchli po rôznych televíziách a mnohí skončili s touto profesiou úplne,“ povedala Emma Tekelyová pre Báječnú ženu.


Toto stretnutie zorganizovala moderátorka Alena Heribanová u nej na záhrade, kde zároveň oslávili aj jej narodeniny.

Ak sa vám fotografie nezobrazujú správne, obnovte stránku

„Nezostali sme len pri sľuboch spred pol roka, že “veď sa ešte niekedy v takejto zostave stretneme...” Bola to parádna sedemhodinová jazda neutíchajúcich spomienok na naše spoločné časy! Vymodlili sme si slnko na oblohe, dopriali sme si rôzne chute starých známych príbehov, vychichotali sme sa na vtipných poznámkach Miloška B. a posmutneli pri hodnotení dnešných časov,“ napísala k fotkám, ktoré dala Soňa Müllerová.

„Vzácne chvíle, ktoré si treba vytvoriť, vychutnať, opatriť, pohladkať, lebo vedia vždy podržať, keď je to najviac potrebné,“ dodala moderátorka Dámskeho klubu. Niektorí vyzerajú presne ako pred rokmi, iní sa zasa zmenili na nepoznanie. Čo hovoríte na Jara Bučeka s bradou?

25 50 75 90
Zdroj foto: instagram.com/muller.sona/

Živé vysielanie ??:??

Televízia