Úvod Novinky Osobnosti
Krásny príbeh: Juraj Bača zachránil život. Do akcie sa zapojili všetky kapely
Krásny príbeh: Juraj Bača zachránil život. Do akcie sa zapojili všetky kapely

Krásny príbeh: Juraj Bača zachránil život. Do akcie sa zapojili všetky kapely

Takto vznikajú neuveriteľné príbehy.

Predstavte si, že uprostred rušnej cesty uvidíte psíka, ktorý beží medzi rýchlo jazdiacimi autami. Presne v takejto situácii sa ocitol moderátor Juraj Bača. Keď zbadal bezbranné stvorenie, ani na chvíľu nezaváhal. Vystrašeného psíka okamžite prichýlil.


Ak sa vám video nezobrazuje správne, obnovte stránku.

Juraj práve mieril moderovať podujatie, keď mu stratená sučka prišla do cesty. Usadil ju na zadné sedadlá auta a spoločne pokračovali v ceste na akciu. „Nemyslel som v tej chvíli na to, čo bude ďalej. Bol som na ceste na event, netušil som, ako to prijme agentúra, ako sa zachová klient, ale bol som úplne stotožnený s tým, že spravím všetko pre to, aby bola malinká v poriadku,“ napísal na svojom profile Juraj.

Nečakaný hosť si okamžite získal publikum. Počas celej doby si chlpáč užíval pozornosť a starostlivosť láskavých ľudí, ktorí sa rozhodli pomôcť. „Jeden vybral z auta klietku pre vlastného psa, druhý priniesol misku s vodou, tretí vyrábal improvizovaný obojok, ostatní hladkali a starali sa... Všetci pomohli,“ opisuje moderátor.


Ak sa vám fotografia nezobrazuje správne, obnovte stránku.

Zostávalo už iba posledné. Rozhodnúť, čo bude s malou sučkou ďalej. Po počiatočnom váhaní sa Juraj rozhodol nájsť jej domov. Do pátrania sa zapojili aj vystupujúce kapely. „Smola a Hrušky, Bekim, HEX - všetci do svojich vystúpení zaradili aj výzvu nájsť psíkovi novú rodinu... A podarilo sa,“ spomína na neuveriteľnú atmosféru.

Počas vystúpení sa prihlásil nový majiteľ, ktorý sa rozhodol sučky ujať. „A tak má malinká nielen svoju novú rodinu, ale aj meno. Milá BEKI, prajem ti, aby si vo svojej novej rodinke dostala veľa, veľa lásky a skutočný domov...“ venoval Beki krásne slová.

Koncert sa niesol v duchu neuveriteľnej srdečnej atmosféry, ktorá dojala mnohých sledovateľov. Tento príbeh je príkladom toho, ako ľudskosť a láskavosť dokáže zmeniť osud jedného stvorenia.

Beki, prajeme ti krásny nový život plný lásky a radosti!

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia