Úvod Novinky Osobnosti
Obľúbená letná destinácia Karin Majtánovej už 7 rokov. Boli ste tam?
Obľúbená letná destinácia Karin Majtánovej už 7 rokov. Boli ste tam?

Obľúbená letná destinácia Karin Majtánovej už 7 rokov. Boli ste tam?

Čo čaká moderátorku Dámskeho klubu počas letnej pauzy?

Ako nám Karin prezradila, hoci sa narodila v zime, leto je jej najobľúbenejším ročným obdobím. „Narodila som sa prvého februára, no rozhodne nie som zimný typ. Radšej sa potím, než by som sa mala triasť od zimy, pokojne znesiem aj teplotu okolo tridsaťpäť stupňov,“ priblížila nám.

Karin Majtánová na dovolenke.jpg

Medzi jej tradičné letné aktivity už sedem rokov patrí dovolenka s priateľkami a deťmi. Skupinka má svoju milovanú destináciu, do ktorej sa vracia každý rok. „Začiatkom letných prázdnin odcestujeme v pravidelnej zostave na Severný Cyprus. Túto dovolenku absolvujeme už siedmykrát, veľmi radi sa sem vraciame, túto destináciu sme si naozaj obľúbili. Majú ta fantastické more, prenádhernú prírodu aj vynikajúcu gastronómiu a služby,“ popísala svoju milovanú letnú destináciu Karin, ktorá nedá dopustiť ani na animačný program pre deti.

Aktívna dovolenka v horách

Moderátorka sa po príchode z exotiky doma dlho nezdrží. S priateľkami sa totiž chystajú aj do našich Vysokých Tatier, kde ich bude čakať turistika. „Tatry milujem a neviem si predstaviť ani jedno leto bez pobytu v nich. Milujem krásne lesné chodníčky, aj túry,“ prezradila Karin.

Moderátorka si dokáže skvelo oddýchnuť pri mori, v horách, ale nedá dopustiť ani na klasický relax. „Niekedy sa najradšej len tak vyvaľujem pri jazere, na pobreží a užívam si sladké ničnerobenie, ale rovnako rada plávam, prechádzam sa. Ja milujem dlhočizné prechádzky po pláži, kedy mám čas byť sama so sebou a premýšľať. Rovnako rada si prečítam dobrú knihu,“ popísala nám moderátorka, ktorá si rada sadne aj na bicykel.

Dámsky klub môžete sledovať počas celého leta z nášho online archívu zadarmo a bez reklám.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia