Úvod Novinky Osobnosti
Je to extrémne ťažké. Nela Pocisková otvorene o rovnováhe medzi prácou a materstvom
Je to extrémne ťažké. Nela Pocisková otvorene o rovnováhe medzi prácou a materstvom

Je to extrémne ťažké. Nela Pocisková otvorene o rovnováhe medzi prácou a materstvom

Herečka a mama dvoch detí prehovorila o téme, ktorá sa týka mnohých žien.

Aké náročné je zladiť úspešnú kariéru a rolu milujúcej a starostlivej matky? Aj na túto otázku hľadala Nela Pocisková odpoveď v talkšou Trochu inak. Pre Nelu a mnohé ženy je táto otázka aktuálna. V dnešnom rýchlom svete, ktorý na ženy kladie čoraz vyššie nároky, je veľkou výzvou zladiť tieto dve životné úlohy.

Mnohé ženy dajú po narodení dieťaťa zbohom svojej kariére, aby sa mohli naplno venovať rodine. Každé dieťa však chce vidieť šťastnú a naplnenú mamu, ktorá si plné aj svoje sny mimo rodinného kruhu.

Ako to vníma Nela Pocisková, úspešná herečka, speváčka, manželka a mama dvoch malých detí? „Je to extrémne ťažké. Ja obdivujem každú pracujúcu matku. A teda ešte v tej našej brandži, je to veľmi nárazová práca a veľmi ťažko sa tam potom drží nejaký balans, ktorý sa snažím zachovávať, odkedy to robím a odkedy mám deti. Ale môžem úprimne povedať, že za posledných šesť rokov, odkedy mám syna, tak mi ani na sekundu nebolo niečo ľúto. Že by som bola nešťastná,“ otvorene prehovorila Nela.

Pozrite si celé video:

Ak sa vám video nezobrazuje správne, obnovte stránku.

Dodala, že udržať balans medzi prácou, na ktorej jej záleží, a rodinou, ktorú miluje, je veľmi náročné. „Je ťažké stanoviť si, že koľko času chcem stráviť s nimi a koľko času budem tráviť v tej práci.“

Epizódu s Nelou Pocisovou môžete sledovať už dnes večer (12. júla) o 21:55 hod. na Dvojke. Všetky ostatné odvysielané epizódy talkšou Trochu inak nájdete aj v našom online archíve zadarmo a bez reklám.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia