Úvod Novinky Osobnosti

Jesenné outfity pre dámy: Inšpirujte sa moderátorkami Dámskeho klubu

Hľadáte inšpiráciu na jesenné outfity?

Jesenné outfity pre dámy: Inšpirujte sa moderátorkami Dámskeho klubu

S príchodom jesenných dní sa každoročne tešíme aj na premiérové časti Dámskeho klubu. Inak tomu nebolo ani tento rok. Obľúbené moderátorky Dámskeho klubu Iveta Malachovská, Soňa Müllerová, Karin Majtánová a Andrea Chabroňová odštartovali novú sezónu štýlovo a s úsmevom na tvári.

Ich outfity počas uplynulých dní boli farebné, odvážne, elegantné aj svieže. Inšpirujte sa nimi aj vy a vyrazte zajtra do práce v celkom novom outfite. Zabudnite na každodennú dilemu, čo si obliecť do práce, a inšpirujte sa naším výberom.

Andrejka a Ivetka odštartovali novú sezónu naozaj štýlovo. Zatiaľ čo Iveta Malachovská zvolila výrazný zelený set, Andrea Chabroňová stavila na minimalistický outfit tón v tóne.

Sonička a Karin sa zladili do jesenných farieb. Karin Majtánová zažiarila v ohnivej oranžovej, Soňa Müllerová zvolila šaty v trendy vínovej, ktoré doplnila opaskom so zvieracím vzorom.

Zvieracím vzorom tento rok rozhodne nebudeme dávať zbohom. Tento trend je mimoriadne obľúbený, o čom svedčí aj množstvo dám, ktoré naň nedajú dopustiť. Andrejka nie je výnimkou. Ivetka zvolila taktiež nohavicový kostým, avšak ona stavila na takúto elegantnú modrú, ktorú doplnila červenými lodičkami.

Sonička a Karin sa opäť zladili, tentoraz do modrých tónov. Karin siahla po štýlových nohaviciach, Sonička nedá dopustiť na výrazné sukne. Klasické lodičky aj elegantné mokasíny budú túto jeseň absolútnym hitom.

Reláciu Dámsky klub môžete sledovať každý pracovný deň od 12:25 hod. na Jednotke alebo v našom online archíve.

25 50 75 90