Úvod Novinky Osobnosti

Soňa Müllerová je hrdá mama. Pozrite sa, čo dokázala jej dcéra Ema

Moderátorka má byť na čo pyšná.

Soňa Müllerová je hrdá mama. Pozrite sa, čo dokázala jej dcéra Ema

Soňa Müllerová neskrýva hrdosť a na svoju šikovnú dcéru Emu je patrične hrdá. 30-ročná Ema už viac ako 13 rokov žije v Paríži, kde sa venuje móde, písaniu pravidelných stĺpčekov do magazínu Vogue a svojmu Instagramu, prostredníctvom ktorého chce podporovať iné ženy.

Okrem toho má množstvo iných projektov, nedávno sa dokonca zhostila moderátorského mikrofónu v rámci akcie, ktorá sa konala v Primaciálnom paláci. Podporiť ju prišla aj jej mama Soňa, ktorá bola na dcérin výkon patrične hrdá.

Ak sa vám obrázky nezobrazujú správne, obnovte stránku.

„Hrdá som na moju Emušu, ktorá si po prvýkrát v živote vyskúšala profesiu moderátorky a vysoko profesionálne sa pripravila na 13 rozhovorov s originálnymi kreatívcami a umelcami. Hrdá mama,“ napísala Soňa Müllerová na svojej sociálnej sieti.

Tak, ako si Ema vyskúšala profesiu svojej maminy, tak si aj Soňa nedávno skúsila rolu modelky. Spoločne s Emou sa pred pár dňami zúčastnili módnej prehliadky. Mama s dcérou na prehliadkovom móle naozaj zažiarili a ľudia sa na sociálnych sieťach pýtali, ktorá z nich je mama a ktorá dcéra.

25 50 75 90