Úvod Novinky Pečie celé Slovensko
Leto Juraja Baču: Milujem experimentovanie pri jedlách
Leto Juraja Baču: Milujem experimentovanie pri jedlách

Leto Juraja Baču: Milujem experimentovanie pri jedlách

Čím vždy prekvapí rodinu pri grilovaní?

Moderátor novej pekárskej šou Pečie celé Slovensko Juraj Bača sa na tohtoročné leto nemôže sťažovať.

„Tento rok sa mi to výnimočne podarilo zosynchronizovať aj s prácou, takže som stihol už aj nejaký ten oddych a zároveň som sa začal venovať pracovným projektom, ktoré chystám na jeseň," hovorí.

Jedným z nich je práve spomínaná pekárska šou Pečie celé Slovensko, ktorú bude moderovať spoločne s Milanom Zimnýkovalom - na Jednotke ju uvidíte už čoskoro.

Letná idylka Juraja Baču

Ideálne leto sympatického herca, hudobníka a moderátora sa spája s grilovačkou s rodinou na záhrade. Juraj priznáva, že miluje experimentovanie pri jedlách.

„V tomto prípade sú to rôzne pikantné omáčky a špeciality, ktorými sa snažím prekvapiť rodinu. S bratom a otcom máme takú hru, že skúšame namiešať tak pikantnú marinádu na kuracie krídelká, že ich nebudeme schopní zjesť. Zatiaľ sa mi to nepodarilo," smeje sa.

Juraj Bača pri mori.jpg

Leto - to je pre Juraja Baču vždy dovolenka pri mori - minulý rok však musel 30-ročnú tradíciu prerušiť.

„Tento rok som si to však vynahradil. Priznám sa, že najradšej mám Jadranské more, ideálne na úplnej samote," dodal.

Letné dni trávi Juraj aktívne, snaží sa byť čo najviac na čerstvom vzduchu. Televíziu preto necháva odpočívať, no nenechal si ujsť olympijské hry v Tokiu a dokonca ani niekoľkohodinové preteky Mateja Tótha.

Tipy Juraja Baču na výlety

Tento rok sa Jurajovi podarilo v rámci cestovania po Taliansku navštíviť dedinky na pobreží pri La Spezia, ktoré sú známe ako Cinque Terre.

„Je to päť prenádherných dediniek spojených železnicou, ktoré patria aj do kultúrneho dedičstva UNESCO. Človek sa tam ocitne, ako na inom konci sveta. Niečo prenádherné," opisuje Juraj svoj aktuálny tip na výlet.

Zdroj foto: Instagram Juraja Baču

25 50 75 90

Galéria

Juraj Bača na dovolenke.jpg Juraj Bača na dovolenke v Taliansku.jpg Juraj Bača.jpg Juraj Bača v Pise.jpg

Živé vysielanie ??:??

Televízia