Úvod Novinky Pečie celé Slovensko
Pekár Ďoďo: Ja som vlastne vyhral
Pekár Ďoďo: Ja som vlastne vyhral

Pekár Ďoďo: Ja som vlastne vyhral

S kým z prvej série Pečie celé Slovensko plánuje spoluprácu a kto mu posielal listy domov?

Pekár Ďoďo síce skončil pred bránami semifinále v šou Pečie celé Slovensko 2, no keďže v súťaži vydržal najdlhšie ako jediný východniar a jediný muž, považuje to za veľkú výhru.

Nemal chuť so všetkým seknúť počas natáčania? Kto ho motivoval a ktoré výzvy sa mu najviac páčili?

Pozrite si záznam zo živého rozhovoru, počas ktorého vtipný východiar odpovedal na otázky fanúšikov instagramového profilu Pečie celé Slovensko.

Nová pekársko - humoristická dvojica na obzore?

Ďoďo sa netají tým, že do Pečie celé Slovensko 2 sa prihlásil aj kvôli pekárke Alenke z prvej série. Síce sa predtým nepoznali, ich východniarske nátury si k sebe našli cestu a počas natáčania druhej sériu mu práve Alenka poskytla mnohé cenné rady.

Stali sa z nich priatelia a dokonca plánujú aj spoločné zábavné pečenie na Instagrame. Ich temperament, pozitívna nálada a zmysel pre humor ich predurčujú na novú pekársko - humoristickú dvojicu.

Ďoďove pekárske výtvory

Ďoďo sa pečeniu venuje len rok a pol, najviac ho baví práca s kysnutým cestom, naopak k čokoláde nemá vrúcny vzťah. V pekárskej súťaži odpiekol 18 receptov.

Pri mnohých spomínal práve svoju manželku Kristínku, ku ktorej svoju lásku ukryl práve do sladkých výtvorov.

Z nich bol najviac spokojný so štedrákom z prvej časti, cupcakeov s motívom Harryho Pottera či so Shrekovou bažinou, po ktorej sa mu ozvalo množstvo detí. Tie mu dokonca posielali domov aj kresbičky a milé odkazy.

Užíval si aj technické slané výzvy - praclíky a oškvarkové pagáče. Za najväčší trapas považuje svoju palacinkovú tortu, ktorá sa mu zrútila a musel improvizovať pri jej dokončovaní. Ako si však zaumienil, chce sa ju naučiť piecť v jej vertikálnej podobe.

25 50 75 90

Galéria

Ďoďo.jpg Ďoďo s cukrárenskou stierkou.jpg Pekár Ďoďo pri pečení Pekári Ďoďo a Tomáš.jpg Ďoďo, Janka a Lucka v šiestej epizóde Pečie celé Slovensko 2 Ďoďo a Tánička v šiestej epizóde Pečie celé Slovensko 2 Zuzka a Ďoďo.jpg Lenka a Ďoďo v záchvate smiechu pri Anči.jpg Ďoďo a jeho kysnutý zážitok.jpg Moderátori pri Janke a ďoďovi.jpg Pekár Ďoďo a porotkyne Pekár Ďoďo a moderátori.jpg Pekár Ďoďo mixuje.jpg Ďoďo si páli prsty pri koláčikoch šťastia.jpg Pekár Ďoďo s Anči a Luckou.jpg Vypadnutý pekár Ďoďo.jpg Pekár Ďoďo pri práci.jpg Moderátor Juraj sa pripravuje na kúzlo pri Ďoďovi, Anči a Milanovi
Zdroj: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia