Usmiata, so zmyslom pre humor, vždy v pokoji a nad vecou - takto piekla mäsiarka Janka jednu výzvu za druhou, až sa ocitla vo finále druhej série Pečie celé Slovensko.
Jej slabosť pre exotické chute vystriedala chuť skúšať nové techniky a postupy a práve vďaka nim získala aj dvakrát titul Pekárka týždňa. Veď kto by si nepamätal jej legendárne pečené prasiatko?
Ako si spomína na najsladšiu šou RTVS? S kým najlepšie vychádzala? A zavesí mäsiarinu na klinec kvôli pečeniu?
Pozrite si záznam rozhovoru, počaas ktorého odpovedala na otázky fanúšikov Instagramu Pečie celé Slovensko. Dozviete sa aj pravdu o ružových nohavičkách v Ďoďovej zástere.
Jankine naj recepty
Mamina dvoch detí priznala, že pečenie ju veľmi chytilo a rada vypeká pre svojich blízkych a známych. Zatiaľ jej najväčší počet koláčov predstavuje takmer 2 000 kusov na bratovu svadbu.
Trocháriť s pečením nebude ani na Vianoce, plánuje upiecť 15 druhov suchých koláčov, 15 druhov plnkových a ešte nejaké veterníky k tomu. Janka, je jednoducho strela!
Z druhej série Pečie celé Slovensko, počas ktorej odpiekla všetkých 33 výziev za svoje naj považuje, okrem hviezdneho Pečeného prasiatka, aj úplne prvý recept - Mrkvový koláč na plech.
Obľubuje aj Opitého Izidora, ktorého prepašovala do candy baru v predposlednom kole pekárskej súťaže. V budúcnosti by si rada otvorila malú výrobňu na koláče, tak jej držíme palce.