Po dvoch úspešných sériách najsladšej šou RTVS Pečie celé Slovensko sa už pečie jej tretie pokračovanie.
Všetci amatérski pekári a pekárky sa môžu prihlásiť na stránke pecieceleslovensko.sk.
Výzvy pre tretiu sériu Pečie celé Slovensko
Osobná, technická, kreatívna výzva, a to v podobe 36 receptov. To čaká na nových finalistov, ktorí sa prebojujú do dvanástky tretej série.
Porotkyňa Petra Tóthová sa už zamýšľa nad novými výzvami, ktoré by mali preveriť budúcich súťažiacich.
Na svojom Instagrame zverejnila fotku nádherných cronutov a vyzvala fanúšikov, aby jej napísali, aké recepty by nemali chýbať v tretej sérii Pečie celé Slovensko.
Cronuty - výzva tretej série?
Ak si spomeniete, aj pred druhou sériou Pečie celé Slovensko, ktorú vyhrala pekárka Lucia, Petra Tóthová zverejnila podobný príspevok. Vtedy k nemu pripojila fotku moderného punčového rezu. A čo sa stalo?
Punčový rez bol technickou výzvou vo finálovom kole.
Je preto možné, že aj cronuty nájdu svoje miesto medzi výzvami tretej série. A čo to vlastne je?
Cronuty sú moderné sladké pečivo, ktoré v sebe snúbi lístkovanie a cesto croissantu a tvar a spôsob vyprážania amerického donutu. Prvýkrát ho vo svojej cukrárni v New Yorku pripravil cukrár Dominique Ansel.