Úvod Novinky Pečie celé Slovensko
Zlaté pekárky: Katka a Lucia z prvej sériou šou Pečie celé Slovensko zabodovali
Zlaté pekárky: Katka a Lucia z prvej sériou šou Pečie celé Slovensko zabodovali

Zlaté pekárky: Katka a Lucia z prvej sériou šou Pečie celé Slovensko zabodovali

Pekárky z prvej sériou šou Pečie celé Slovensko opäť zabodovali.

Energická Katka Novotová skončila v šou tesne pred bránami finále. V šou ponechala Luciu Piterku, ktorá sa prebojovala do finálovej trojice spolu s Alenkou a Miňom, ktorý nakoniec získal titul najlepšieho amatérskeho pekára.

Katka a Lucka majú za sebou ďalší pekársky úspech, na ktorý môžu byť pyšné.

Na začiatku mesiaca október sa zúčastnili Moravského cukrářskeho šampionátu 2023. Lucia súťažila v kategórii Čokoládové pralinky a Katka sa predviedla v kategórii Svatební dort. Obe cukrárky dokázali, že do šou Pečie celé Slovensko postupujú len tí najlepší. Vo vybraných kategóriách získali zlaté prvé miesta.

lucia_piterka_pralinky4.png

Katka sa svojím cukrárskym umeleckým dielom pochválila na Instagrame. „Táto torta je asi moje naj dielo, ktoré som dokázala zo seba vydolovať a opäť raz platí, že ak niečo veľmi chceš a ideš si za tým, tak sa to podarí.“ Úspešné prvé miesto obhájila už tretíkrát. „Po tretíkrát obhájené prvé miesto ma utvrdilo v tom, že nič nie je nemožné.“

katka_pcs1.jpg

Luciine pralinky boli skutočným estetickým skvostom. Ako uviedla v rozhovore počas šampionátu, výroba takýchto klenotov môže trvať aj tri hodiny. Výsledok však stojí za to.

„Vidím, že to čo robím, robí radosť aj ostatným. Ďakujem porotcom za ich krásne hodnotenia a fantastické 1. miesto. Neskutočne sa teším z výsledku, že dni tvrdej práce sa zúročili a potvrdili ma v tom, že to má zmysel“ hrdo zverejnila Lucia.

lucia_piterka_pralinky2.png

Obom pekárkam srdečne gratulujeme a prajeme ďalšie veľké úspechy.

25 50 75 90

Galéria

torta_katka_pcs1.jpg pralinky_piterka_pcs4.png katka_novotova_pcs1.jpg pralinky_piterka_pcs3.png
Zdroj: Instagram @luciapiterka, @ketrin_sladucka

Živé vysielanie ??:??

Televízia