Úvod Novinky Pečie celé Slovensko
Súťažiaci z tretej série povzbudzujú: Poďte do toho!
Súťažiaci z tretej série povzbudzujú: Poďte do toho!

Súťažiaci z tretej série povzbudzujú: Poďte do toho!

Zaváhali ste a neprihlásili ste sa do tretej série šou Pečie celé Slovensko? Nevadí, pretože teraz máte šancu znova. 

Spustili sme prihlasovanie do štvrtej série. Stačí ak vyplníte dotazník na našej webovej stránke.

Chýba vám odvaha alebo neviete, či ste dostatočne zručný pekár alebo pekárka? Tieto pochybnosti hoďte za hlavu. Jedinou podmienkou je vášeň pre pečenie a minimálny vek 15 rokov.

Verte, že ani súčasní finalisti na tom neboli inak. Svoje rozhodnutie však neoľutovali a dnes môžu všetkým účasť v šou odporúčať.

Mišindel

_MKF3184.jpg

„Myslím si, že táto súťaž je vhodná naozaj pre každého. Naozaj, prestaňte sa báť, budete potom smutní, že vám ušla príležitosť, ktorú ste mohli využiť."

Mišindel opísala svoju skúsenosť:  Ja som túto šou poznala z minulosti, z iných krajín a vždy som si tak hovorila - ešte neviem všetko, toto ešte neviem, tamto neviem. Proste, nikdy nebudeme so sebou úplne spokojní. Ja napríklad doteraz neviem piecť makrónky a vôbec neviem piecť chleby.“ 

Rozhodla sa využiť príležitosť stretnúť sa s porotkyňami a dnes všetkým vrelo odporúča prekonať strach. „Nebojte sa, nerozmýšlajte vôbec nad tým. Ja som poslala prihlášku len tak, že vyskúšam. Chcem vedieť názor porotkýň na moje pečenie, na moju tvorbu a zostala som veľmi milo prekvapená. Takže fakt, nenechajte si újsť túto príležitosť.“


Veronika

_DSC3111.JPG

Veronika opisuje, prečo sa rozhodla podať prihlášku do Pečie celé Slovensko. Po roku zdravotných problémov si povedala, že netreba strácať čas a plniť si svoje sny. „Pretože prišiel čas a vravela som si.. že netreba strácať čas s ničím. Prišiel čas, výzva na podanie prihlášky a hovorím si teraz alebo nikdy.

Veronika povzbudila samu seba a nakoniec sa prebojovala do finálovej dvanástky. Naozaj to urob, lebo minulého roku si chcela a bála si sa. Nemáš sa čoho báť. Nemáš, čo stratiť. Tak preto som išla do toho, že chcem zažiť niečo nové, chcem nové kontakty s novými ľuďmi a to sa mi naozaj splnilo.“


Miška

_MKF3744.jpg

Odporúča Miška prihlásenie do šou? Odpoveď je jednoznačná: „Určite by som to odporúčala. Je to strašne veľká skúsenosť. Veľa sa tam naučíš. Je to zážitok na celý život. To budú spomienky, už do konca života pôjdu so mnou.

„Ja som sa rozhodovala už dlhšiu dobu, hneď ako to ali vonku, či sa prihlásim alebo nie. Lebo ja sa pečeniu venujem momentálne trošku menej popri mojej robote. Tak som tak veľmi naozaj uvažovala, idem nejdem do toho? Lebo, keďže nepečiem každý deň, ako väčšina spoluhráčov, tak to bolo také diskutabilné.“

Klárka

_DSC3120.JPG

Pani Klára sa prebojovala do finálovej dvanástky ako najstaršia zo súťažiacich. Do partie perfektne zapadla a aj napriek svojmu hendikepu si pečenie užila na maximum.

„Každému doporučujem. Prihláste sa, veľký zážitok, fantastická atmosféra a všetko je fajn.“

Adam

adam_pcs3.jpg

Adam sa do súťaže prihlásil za podpory najbližších a dnes sú to jeho najkrajšie spomienky.

„Radím, všetkým, čo váhate, prihláste sa. Je to zážitok, na ktorý nikdy nezabudnete, takže vypĺňať prihlášku teraz.“

Sledujte Pečie celé Slovensko každú nedeľu večer na Jednotke. Budúcu sezónu tam môžete byť aj vy.

25 50 75 90
Zdroj: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia