Úvod Novinky Šport
Palubovkové športy sa vracajú na obrazovky RTVS
Palubovkové športy sa vracajú na obrazovky RTVS

Palubovkové športy sa vracajú na obrazovky RTVS

Priame prenosy z jednotlivých súťaží uvidia diváci RTVS na televíznom okruhu :Šport, kde dostanú svoj stály priestor. 

Vysielanie palubovkových športov Niké Palubovka na verejnoprávnom okruhu :Šport je výsledkom dohody čelných predstaviteľov jednotlivých zväzov, vedenia RTVS a stávkovej spoločnosti Niké, ktorá je generálnym partnerom najväčších palubovkových športov na Slovensku.

Cieľom spolupráce je pomôcť väčšej popularizácii daných športov. Palubovkové športy na obrazovkách RTVS budú aj témou relácie O športe v pondelok 14. marca o 18.00 h na :Športe.

„Považujem za dôležité, aby sme ako verejnoprávny vysielateľ na televíznych obrazovkách dávali priestor čo najširšiemu spektru športových odvetví, pomáhali ich propagácii a popularizácii."

"Je prirodzené, že slovenské športové súťaže a kluby sú súčasťou vysielania verejnoprávnej televízie a veľmi ma teší, že rovnako to vnímajú aj naši partneri a spoločne sa nám darí tento cieľ napĺňať."

"Priame prenosy palubovkových športov na obrazovkách :Športu sú významným momentom pre kluby, športovcov, divákov, ale najmä pre popularizáciu hádzanej a basketbalu na Slovensku,“ hovorí riaditeľ sekciu športu RTVS Matej Hajko.

Prvý priamy prenos Niké Palubovky odvysiela RTVS v stredu 16. marca o 16:30 h a bude to zápas basketbalovej Niké SBL Prievidza – Inter.

25 50 75 90
Foto: TASR, text RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia