Úvod Novinky Tipy z programu
Armstrong sa okrem dopingu priznal aj k ďalším prešľapom
Armstrong sa okrem dopingu priznal aj k ďalším prešľapom

Armstrong sa okrem dopingu priznal aj k ďalším prešľapom

Pozrite si druhú epizódu dokumentu o známom športovcovi.

Druhá epizóda dokumentárneho filmu o Lancovi Armostrongovi na RTVS. Známy cyklista bol v časoch svojej najväčšej slávy inšpiráciou pre mnohých fanúšikov, ale aj kolegov zo sveta športu. Po tom, čo prekonal zhubné onkologické ochorenie, sa opäť posadil na bicykel a začal nanovo trénovať.

Dopingová aféra, ktorej čelil v roku 2012, poznačila celú jeho kariéru a sláva, ktorú dovtedy mal, sa zo dňa na deň vytratila. Meno Armstrong v súvislosti so zakázanými látkami sa skloňovalo v médiách po celom svete. Športovec priznal vinu až o rok neskôr v diskusnej relácii moderátorky Oprah Winfrey.

Druhá časť v nedeľu o 20:10 na Dvojke

Nechýbalo ospravedlnenie a priznanie k ďalším prešľapom. Ako uviedol, vpred ho hnala chorobná túžba po víťazstve a okrem toho šikanoval ľudí, ktorí ho na nebezpečenstvo dopingu upozorňovali.

Lance Armostrong je otcom piatich detí. Tri má s bývalou manželkou Kristin Richard, s ktorou sa rozviedol v roku 2003. So súčasnou partnerkou Annou Hansen má dvojičky. Zaujímavosťou je, že Armostrong v minulosti randil so speváčkou Sheryl Crow.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia