Úvod Novinky Tipy z programu
Do Rána na eFeMku príde prezidentka Zuzana Čaputová
Do Rána na eFeMku príde prezidentka Zuzana Čaputová

Do Rána na eFeMku príde prezidentka Zuzana Čaputová

RTVS si pre svojich divákov a poslucháčov pripravila pestrý program.

Nežnú revolúciu, ktorá významne ovplyvnila chod slovenských dejín, a jej 31. výročie si RTVS pripomenie pestrým programom a aj vzácnym hosťom. V televíznom vysielaní sa môžete tešiť na oceňovanú drámu Amnestie, prvú časť minisérie Herec, oscarový film Kolja režiséra Jana Svěráka či thriller na motívy skutočných udalostí 1989 - čas zmeny. Dvojke budú dominovať dokumentárne filmy či diskusie. V premiére uvedieme aj hudobný dokument Rock Slobody.

V hudobnom éteri si tvorcovia pre posluháčov pripravili reportáže o praktikách vtedajšej Štátnej bezpečnosti, pásmo o tom, ako sa zmenila naša gastronómia zmenou politického režimu či seriál Dozvuky nežnej, ktorý umeleckým spôsobom spracúva obdobie deväťdesiatych rokov 20. storočia, poznačené dynamickými spoločenskými zmenami. Viac informácií o televíznom i rozhlasovom programe nájdete na našom webe v sobotu.

Už teraz ale môžeme prezradiť, že v úvode týždňa pri príležitosti výročia novembrových udalostí v RTVS privítame viacero hostí, ale najvzácnšjší z nich zavíta do Obrátenej pyramídy v pondelok 16. novembra. Moderátori Rána na eFeMku sa od 8:00 budú zhovárať o význame udalostí Novembra ´89 s prezidentkou Slovenskej republiky Zuzanou Čaputovou.

Zuzana Čaputová v Rádiu_FM Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


čaputová Zuzana Čaputová zapaľuje sviečku na Námestí Nežnej revolúcie v Bratislave pri príležitosti 30. výročia Nežnej revolúcie.

(foto: TASR)

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia