Úvod Novinky Tipy z programu
Pripravte sa na decembrový maratón Trochu inak s Adelou
Pripravte sa na decembrový maratón Trochu inak s Adelou

Pripravte sa na decembrový maratón Trochu inak s Adelou

Divákov čakajú ku koncu roka až štyri vydania talkshow.

Najbližšie vydania talkshow Adely Vinczeovej Trochu inak s Adelou budú v decembri špeciálne aj čo sa frekvencie týka. Okrem hostí, ktorí budú ako vždy výnimoční svojou originalitou, novátorstvom, rebelstvom či svojráznosťou, divákov Dvojky čakajú ku koncu roka až štyri vydania obľúbenej relácie namiesto tradične jedného mesačne.

V pondelok 14. decembra o 21:20 sa u Adely stretnú dlhoročný moderátor, vášnivý cestovateľ a včelár Martin Nikodým, architektka Darina Lalíková, ktorá svoje vedomosti z oblasti architektúry prezentuje najmä deťom a folk-rockový muzikant pochádzajúci z Írska, žijúci a pôsobiaci v Trnave, Donaldson Gaeme.

_DSC5047.jpg

V utorok 15. decembra o 22:05 prídu do štúdia Denisa Klimová Dvončová, úspešná slovenská topmodelka, ktorá v 16 rokoch zvíťazila v súťaži Elite Model Look a dnes žije na samote na farme, odborník na geotermálnu energiu Michal Mašek a bývalý cechmajster slovenských gajdošov a výrobca gájd Ľubomír Tatarka.

Vo štvrtok 17. decembra o 21:55 zavítajú k Adele úspešný slovenský model Krištof Králik, Miroslava Budajová a Maroš Horanič zo Združenia na pomoc ľuďom s mentálnym postihnutím a príde aj biochemik a toxikológ zaoberajúci sa s liečivým hladovaním Jozef Valuch.

_DSC7863_01.jpg

V piatok 18. decembra o 22:25 sa Adela bude zhovárať s kolegom, s ktorým 15 tvorila úspešnú moderátorskú dvojicu Matejom Sajfom Cifrom a informatikom a futuristom s vyštudovanou počítačovou vedou na Karlovej univerzite v Prahe Martinom Spanom.

(foto: RTVS 25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia