Úvod Novinky Tipy z programu
Igor Matovič v Sobotných dialógoch: O pandémii aj M. Lučanskom
Igor Matovič v Sobotných dialógoch: O pandémii aj M. Lučanskom

Igor Matovič v Sobotných dialógoch: O pandémii aj M. Lučanskom

Premiér naživo v Rádiu Slovensko v sobotu po 12:00 hod.

Počúvajte Sobotné dialógy už zajtra, 9. januára od 12:10 hod. v Rádiu Slovensko. Hosťom Marty Jančkárovej bude predseda vlády SR a líder hnutia OĽANO Igor Matovič.

Premiér v diskusii zhodnotí aktuálnu pandemickú situáciu na Slovensku, odpovie aj na to, akým spôsobom plánuje vláda ďalej bojovať proti ochoreniu Covid-19, ale aj aké ďalšie opatrenia je rozhodnutá prijať.

Témou, ktorá aktuálne rezonuje v spoločnosti v súvislosti s koronavírusom, je návrat detí do školských lavíc. Môžu rodičia v najbližšom období očakávať otvorenie školských brán?

Podľa medializovaných informácií začína byť situácia vážna aj v ďalších krajských mestách. Ako bude prebiehať plošné testovanie v Nitre? Dočkajú sa ho aj v ďalších okresoch?

Premiér nevynechá ani tému vakcinácie, ktorá je na Slovensku v plnom prúde. Otázka znie, kedy sa začnú očkovať seniori v domovoch sociálnych služieb a starší pacienti s vážnymi chorobami a postupne ďalšie obyvateľstvo.

Mimoriadne aktuálnou témou je aj úmrtie bývalého policajného riaditeľa Milana Lučanského. Aké kroky už podnikla a aké ešte len podnikne vláda na objasnenie okolností úmrtia a rovnako zmiernenie napätia v spoločnosti?

Viac v Sobotných dialógoch s Igorom Matovičom. Staršie vydania Sobotných dialógov môžete počúvať na našom webe.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia