Úvod Novinky Tipy z programu

Elton John v úprimnej spovedi: O detstve aj raketovom úspechu

V nedeľu večer na Dvojke.

Elton John v úprimnej spovedi: O detstve aj raketovom úspechu

Elton John otvorene o vlastných vzostupoch aj pádoch v dokumente s názvom Uncensored, ktorý odvysiela Dvojka v nedeľu večer hneď po filme o Michaelovi Jacksonovi.

Britského speváka, skladateľa a velikána populárnej hudby vyspovedá uznávaný moderátor Graham Norton. Fanúšikovia sa môžu tešiť na úprimnú výpoveď umelca, ktorý za svoju 50-ročnú kariéru zažil kadečo. Rozhovor sa nakrúcal v spevákovom dome na juhu Francúzska.

Z Eltona Johna, ktorého skutočné meno je Reginald Kenneth Dwight, chcel mať otec bankára. A to aj napriek tomu, že spevákovi rodičia mali odjakživa blízko k hudbe. Eltonov otec hrával v kapele a synovi púšťal najmä Elvisa Presleyho, Dwightovci boli nadšenci a zberatelia vinylových platní. Syna aj napriek tomu vychovávali mimoriadne prísne.

Elton John má na konte neuveriteľných 30 štúdiových albumov, pričom ten posledný vydal v roku 2016. K najúspešnejším nahrávkám patrí Can You Feel The Love Tonight z rozprávky Leví kráľ, ale aj Your Song či Candle In The Wind - skladba, ktorú venoval zosnulej princeznej Diane. Viac sa o Eltonovom živote aj hviezdnej kariére dozviete priamo od neho v nedeľu večer na Dvojke.

25 50 75 90

Dajte vedieť vašim priateľom a známym.