Úvod Novinky Tipy z programu
Víkend s RTVS: Divákov najviac bavia Záhady tela aj Pumpa
Víkend s RTVS: Divákov najviac bavia Záhady tela aj Pumpa

Víkend s RTVS: Divákov najviac bavia Záhady tela aj Pumpa

Zábavno-súťažná šou počas uplynulej soboty doslova valcovala. Úspešná je však aj nedeľná diskusia O 5 minút 12 či Tajomstvo mojej kuchyne.

Záhady tela sledovalo uplynulý víkend v priemere 479 tisíc divákov s trhovým podielom 20,5% v cieľovej skupine 12+. Na premiérovú epizódu Záhad tela si celkovo preplo až 672 tisíc televíznych divákov. Inak povedané, Záhady tela v sobotu 13. februára doslova valcovali. Súťažno-zábavná relácia tak mala najvyššiu sledovanosť od roku 2017.

Stehlíková na Pumpe

Savana pumpa, vajčiaci! Satirický seriaĺ pokračuje novou časťou v sobotu večer.

Mimoriadne sa v sobotu 13. februára darilo aj satirickému seriálu Pumpa, ktorá si oproti predošlej epizóde polepšila a sledovalo ju 346 tisíc divákov. Neskoro večer s Petrom Marcinom si na Jednotke zaplo 297 tisíc divákov. Počas celého sobotného večera bola Jednotka najsledovanejšou stanicou. Podarí sa jej zopakovať tento úspech?

Vysokú sledovanosť mal aj nedeľný program, a to politická diskusná relácia O 5 minút 12, ktorú si pozrelo 486 tisíc divákov. V danom čase bola relácia najsledovanejším televíznym programom. Tajomstvo mojej kuchyne posadilo pred televízne obrazovky 232 tisíc televíznych divákov.

Piatkové noci v znamení filmových kultoviek

Posledný víkend bol priaznivý aj pre Dvojku. Majstrovstvá sveta v zjazdovom lyžovaní žien sledovalo v sobotu predpoludním v priemere 199 tisíc divákov. Majstrovstvá sveta v biatlone si nenechalo ujsť 161 tisíc divákov.

Skvelý televízny program je pripravený aj na tento piatok a tiež oba víkendové dni. Šou Milujem Slovensko baví našich divákov aj v reprízových častiach. Sledovať sa oplatí aj talkšou Borisa a Brambora, ktorí si každý týždeň k sebe pozývajú známe osobnosti nielen zo sveta športu. Filmoví nadšenci si rozhodne prídu na svoje pri snímke Kult hákového kríža.

Sobota bude opäť v znamení zábavy. Pokračujú Záhady tela, Pumpa aj Neskoro večer premiérovými epizódami. V nedeľu to bude znova diskusia O 5 minút 12, podvečer Tajomstvo mojej kuchyne so skvelými tipmi na chutné jedlá a nedeľný večer v znamení Slovenského panteónu a filmu Toman.

Stano Král

Stano Král ako Gustáv Husák v Slovenskom panteóne, ktorý pokračuje na obrazovkách Jednotky v nedeľu večer.


25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia