Úvod Novinky Tipy z programu
Silná zostava: Špeciál relácie bude venovaný Jánovi Kuciakovi
Silná zostava: Špeciál relácie bude venovaný Jánovi Kuciakovi

Silná zostava: Špeciál relácie bude venovaný Jánovi Kuciakovi

Relácia bude plná spomienok na zavraždeného novinára a jeho snúbenicu. Jednou z hostiek bude aj Zlatica Kušnírová, Martinina mama.

Ďalšiu premiérovú epizódu diskusnej relácie Silná zostava budete môcť sledovať výnimočne v nedeľu 20. júna o 22:25 hod. na Jednotke po skončení odovzdávania cien Krištáľové krídlo.

Špeciál Silnej zostavy bude venovaný novinárovi Jánovi Kuciakovi a jeho snúbenici Martine Kušnírovej, ktorých zavraždili 21. februára v roku 2018. Reláciou bude už tradične sprevádzať Veronika Cifrová Ostrihoňová, v štúdiu privítame aj Martininu mamu - Zlaticu Kušnírovú a Jánovho otca Jozefa Kuciaka


Nedostali šancu smútiť

Diváci sa môžu tešiť na množstvo spomienkového materiálu, v jednej z dokrútok sa objaví aj Kuciakova bývalý kolegyňa Zuzana Petková (dnes šéfka nadácie Zastavme korupciu), diskutovať príde aj bývalá ochrankyňa práv Jana Dubovcová.

Odkaz Jána Kuciaka zostáva aj naďalej mimoriadne silný. Aká bola cesta jeho najbližších od tragédie až po súčasnosť? Vyšetrovanie a proces s podozrivými sa zdal byť nekonečný a ľudia, ktorí Jana poznali, nedostali ani poriadnu šancu smútiť.

Je ešte nejaká nádej, že zvíťazí spravodlivosť? Kauza Kuciak opäť ožíva... Sledujte Silnú zostavu v nedeľu 20. júna na Jednotke. Predošlé epizódy môžete sledovať v našom online archíve.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia