Úvod Novinky Tipy z programu
Silná zostava sa vracia: Témy novej sezóny odhalené
Silná zostava sa vracia: Témy novej sezóny odhalené

Silná zostava sa vracia: Témy novej sezóny odhalené

Veronika Cifrová Ostrihoňová spolu s tvorcami programu sľubuje ďalšie zaujímavé témy a inšpiratívnych hostí.

Silná zostava sa vráti na televízne obrazovky už 2. septembra. Prvú epizódu novej sezóny môžete sledovať vo štvrtok večer po Zlatých časoch na Jednotke. Panelová diskusia s Veronikou Cifrovou Ostrihoňovou otvorí ďalšie aktuálne, neraz aj citlivé témy, ktoré hýbu nielen svetom žien, ale aj celou spoločnosťou.

Simona 2.png

Veronika a Simona v štúdiu Silnej zostavy, ktorá na jeseň vstupuje do novej sezóny. Diváci sa majú rozhodne na čo tešiť.

Protesty na Slovensku - čo nám ukazuje tlak ulice a ako dokáže zmeniť veci v krajine? Tak znie téma premiérovej epizódy, na ktorú príde do štúdia diskutovať politologička Darina Malová, ale aj herečka moderátorka a spisovateľka Kristína Tormová. Súčasťou relácie a diskusií bude aj naďalej komička Simona Salátová.

Silná zostava dostupná aj ako podcast

„Pripravené sú aj ďalšie témy. Pri príležitosti 80. výročia tzv. Židovského kódexu sa budeme rozprávať aj o zneužívaní židovského symbolu v súčasnosti, v súvislosti s návštevou Svätého otca na Slovensku chystáme aj tému Ženy v cirkvi," prezradila Martina Kubániová, dramaturgička Silnej zostavy.

„Na novú sezónu Silnej zostavy sa veľmi teším. Prinesieme ďalšie skvelé témy a inšpiratívnych hostí, takže verím, že sa bude naozaj na čo pozerať," sľubuje moderátorka Veronika Cifrová Ostrihoňová.

Silná zostava bude po novom dostupná aj ako podcast. Po každej odvysielanej časti ho diváci nájdu na webe RTVS. Predošlé epizódy Silnej zostavy sú ako podcasty dostupné už teraz.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia