Úvod Novinky Tipy z programu
Pápež František na Slovensku. Pondelňajší program vysielania RTVS
Pápež František na Slovensku. Pondelňajší program vysielania RTVS

Pápež František na Slovensku. Pondelňajší program vysielania RTVS

Štáby RTVS moniturujú návštevu Svätého Otca aj v pondelok.

Kroky pápeža Františka bude Jednotka sledovať aj počas pondelka 13. septembra. O 9.15 h odštartovalo Mimoriadne spravodajstvo, počas ktorého RTVS naživo odvysielala Privítací ceremoniál v Prezidentskom paláci v Bratislave a následne o 9.30 h  Jednotka naživo sledovala aj Zdvorilostnú návštevu u prezidentky SR v Zlatom salóne Prezidentského paláca v Bratislave.

Kamery RTVS boli o 10.00 h aj pri stretnutí Františka s predstaviteľmi štátu, občianskej spoločnosti a diplomatického zboru v záhrade Prezidentského paláca v Bratislave.

O 10.45 h Jednotka naživo sprostredkuje aj stretnutie s biskupmi, kňazmi a rehoľníkmi, seminaristami a katechétmi v Katedrále sv. Martina v Bratislave.

Príhovor Svätého Otca bude naživo komentovať a prekladať katolícky kňaz Mons. Marián Gavenda. Pondelkový program bude na Jednotke pokračovať aj popoludní o 16.00 h Mimoriadnym štúdiom.

O 16.05 h prinesieme naživo Návštevu centra Betlehem v Bratislave a následne o 16.45 h naživo aj Stretnutie so Židovskou komunitou na Rybnom námestí v Bratislave s príhovorom pápeža.

Téma bude dominovať aj vo večernom vysielaní. V Európskom kine o 20.30 h na Jednotke uvedie RTVS životopisný film Pápež František: Modlite sa za mňa.

Foto: TASR

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia