Úvod Novinky Tipy z programu
Neskoro večer oslávilo jubileum: 200 odvysielaných epizód
Neskoro večer oslávilo jubileum: 200 odvysielaných epizód

Neskoro večer oslávilo jubileum: 200 odvysielaných epizód

Talkšou Petra Marcina oslávila svoj úspech spoločne s divákmi na Jednotke.

Neskoro večer je stálicou sobotných večerov už od roku 2014, kedy moderátor Peter Marcin uviedol prvú časť tejto úspešnej šou.

Od premiérovej epizódy, ktorá bola odvysielaná 6. septembra 2014, sa môžu diváci každú sobotu tešiť na skvelú zábavu pri televíznych obrazovkách spolu s hercom a jeho hosťami.


200 nezabudnuteľných večerov v skvelej spoločnosti

Obľúbený herec, zabávač a moderátor Peter Marcin sa prihovára divákom RTVS už 8 sezón a 16 sérií, počas ktorých si za svoj povestný stôl sadol neuveriteľných 200-krát.

V talkšou Neskoro večer sa každú sobotu stretnú traja hostia, pre ktorých má moderátor pripravené zaujímavé témy a otázky. Za svoje doterajšie trvanie šou privítala viac ako 600 hostí, mnohí sa do šou radi vracali. Zosnulý spevák Meky Žbirka bol hosťom Petra Marcina dokonca trikrát.

Doteraz bolo odvysielaných viac ako 10 000 minút relácie a najsledovanejšie vydanie prilákalo k obrazovkám viac ako 600 000 divákov.

Talkšou Neskoro večer sa teší veľkej obľube po celom Slovensku, o čom svedčí aj fakt, že predstavenia sú vždy kompletne vypredané.

Aj na Facebooku má talkšou Neskoro večer obdivuhodnú divácku základňu, ktorú tvorí takmer 250 000 fanúšikov. Humorné videá zo šou patria k najsledovanejším slovenským videám na Facebooku.

Zaspomínajte si na doteraz odvysielané časti Neskoro večer, ktoré nájdete v našom online archíve zadarmo a bez reklám.

Na premiérovú 201. epizódu talkšou Neskoro večer sa môžete tešiť už túto sobotu o 21:40 hod. na Jednotke a live na webe RTVS.

FOTO: Facebook / Neskoro večer

25 50 75 90

Galéria

Neskoro večer - Peter Marcin, Dominika Mirgová.jpg Neskoro večer - Peter Marcin a Miňo Macuľa.jpg Neskoro večer - Peter Marcin, Uragán.jpg Neskoro večer - Peter Marcin, Miroslav Žbirka.jpg

Živé vysielanie ??:??

Televízia